#Van da anaokuluna molotoflu saldırı

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman 02:06

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı ..

İçişleri Bakanı Soylu Mehmetçik'le Sahur Yaptı 01:29

İçişleri Bakanı Soylu Mehmetçik'le Sahur Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'daki ziyaretlerinin ardından helikopterle geldiği Başkale ilçesi Albayrak 3. Hudut Piyade Birliğinde askerlerle sahur yaptı...

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu 01:32

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Şemdinli'den Cizre'ye, Van'dan Siirt'e kadar, alan içinde çok yoğun uçakla gravite veri toplama işlemine başladık. Bu, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir adım. dedi...

Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:29

Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Haziran Pazar Günü Fx'de Pose 1x02 Promo/Preview Access Pose Season 1 Episode 2 Promo Pose 1x02 Promo Access (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm/8c FX'de »..

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Haziran Pazar Günü FX'de Pose 1x03 Promo/Preview Giving and Receiving Pose Season 1 Episode 3 Promo Pose 1x03 Promo Giving and Receiving (HD) » Pose Pazar G..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağdaş Sanata Sıradışı Bir Bakış  Kaka Sergisi 01:40

Çağdaş Sanata Sıradışı Bir Bakış Kaka Sergisi

Avrupa’nın önde gelen liman kentlerinden biri olan Hollanda’nın Rotterdam şehri çağdaş sanatın en sıradışı sergilerinden birine ev sahipliği yapıyor. Dev insan dışkısı figürlerinin sergilendiği Boijmans van Beuningen Müz..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Haziran Pazar Günü Fx'de Pose 1x04 Promo/Preview The Fever Pose Season 1 Episode 4 Promo Pose 1x04 Promo The Fever (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm/8c ..

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x05 Promo/Preview Mother's Day Pose Season 1 Episode 5 Promo Pose 1x05 Promo Mother's Day (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Temmuz Pazar Günü FX'de Pose 1x06 Promo/Preview Love Is The Message Pose Season 1 Episode 6 Promo Pose 1x06 Promo Love Is The Message (HD) » Pose Pazar Günle..

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında 00:47

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında

24 Haziran seçimlerini masaya yatıran AK Parti, önceki seçimlere göre Hakkâri, Şırnak, Siirt, Kars, Tunceli, Mardin, Bitlis, Ağrı, Van ve Edirne dışında oylarında düşüş yaşadığı 71 ili mercek altına alacak...

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x07 Promo/Preview Pink Slip Pose Season 1 Episode 7 Promo Pose 1x07 Promo Pink Slip (HD) » Pose Pazar Saat 9:00pm/8c FX'de » O..

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Temmuz Pazar Günü FX'de Pose 1x08 Promo/Preview Mother of The Year Season Finale Pose Season 1 Episode 8 Promo Pose Season 1 Season Finale Promo Pose 1x08 Prom..

Kirpinin Leopar İle Mücadelesi 02:32

Kirpinin Leopar İle Mücadelesi

Leopard vs kirpi herkesin görmek istediği ikonik bir manzaradır! Ard van de Wetering, son zamanlarda parka yaptığı gezisinde bu manzarayı izlemek için harika bir fırsat yakaladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çöreklerin Arasından 26 Kilogram Eroin Çıktı 00:58

Çöreklerin Arasından 26 Kilogram Eroin Çıktı

Çöreklerin arasından 26 kilogram eroin çıktı Van'ın Tuşba ilçesinde, paketlenerek kargo aktarım merkezine verilen çöreklerin arasında 26 kilo 50 gram eroin ele geçirildi...

İdris Koçoğlu - İstemem 04:45

İdris Koçoğlu - İstemem

İdris Koçoğlu - İstemem Dinle ,Söz & Müzik: İdris Koçoğlu Düzenleme: Umut Atakan Özşenol Yönetmen: Tolga Van, Ozan Gülümser..

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com) 03:20

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com)

Dünya Nakliyat, sektöründe, Türkiye ye kaliteli, profesyonel evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İster Diyarbakır Dan Mardin e Ankara dan Bursa ya ister Çanakkale den Van a her ile her semte sorunsuz taşımacılık hizm..

Öğrenciler Dünyaca Ünlü Resimlere Büründü 01:37

Öğrenciler Dünyaca Ünlü Resimlere Büründü

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevda Eren ve öğrencilerinin hazırladıkları gösteride, dünyaca ünlü resimler farklı öğrenciler tarafından canlandırıldı...

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var. 00:12

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var.

Zekadan çok tatlılığa ve iyiliğe ihtiyacımız var. (Charlie Chaplin) Tatlılık şiddetten daha fazlasını alır. (Jean De La Fontaine) Şefkat ruhun gizli dilidir. (Rudolf Leonhardt) İnsanların çalışmalarım hakkında şunu söyle..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker) 03:28

Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker)

Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker) A Framezproductions video: Director: Jonas Beck D.O.P: Jonas Beck Edit: Jonas Beck Producer: Joey Burnet Gaffer: Christian Van Marle Bestboy: Timo Eijskoot Styling: Nga Ho..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..