#Van da anaokuluna molotoflu saldırı

Taylor Swift - You Need To Calm Down 03:30

Taylor Swift - You Need To Calm Down

Featuring appearances by (in alphabetical order): A'keria Davenport Adam Lambert Adam Rippon Adore Delano Antoni Porowski Billy Porter Bobby Berk Chester Lockhart Ciara Delta Work Dexter Mayfield Ellen Degeneres Hannah H..

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video) 03:14

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video)

Beste: Ludwig van Beethoven & Mehmet Soyarslan Yönetmen & Kurgu & Yaylı Düz: Utku Barış Andaç Colorist: Ercan Küçük Düzenleme: Oğuzhan Atar Miks & Mastering: Ozan Sarıboğa Kapak Tasarım: Özge Tığlı..

Bu da ''evlilik çetesi'' 01:28

Bu da ''evlilik çetesi''

DAMAT ADAYLARI EVLİLİK HAYALİ KURARKEN,, KIZ TARAFI SANDIKLARI KOCA BİR ÇETE ONLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMENİN DERDİNDEYDİ. VAN'DA DA 3 KİŞİYİ YİNE AYNI YALANLA DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ...

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli 02:00

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu büyük bir iddiada bulundu. Türkiye’nin önemli bir kısmı susuzluk yaşayacak...

‘Elmacı Dede’ Mehmetçik için bin 614 kilometre yol kat etti 04:31

‘Elmacı Dede’ Mehmetçik için bin 614 kilometre yol kat etti

Denizli'de çiftçilik yapan ve ‘Elmacı Dede’ olarak bilinen Muhammet Yılmaz, bahçesinden topladığı elmaları bin 614 kilometre kat ederek geldiği Van’da, terörle mücadeleyi başarıyla yürüten Mehmetçiğe ulaştırdı...

ONLAR KESERSE BİZ DİKERİZ” 01:37

ONLAR KESERSE BİZ DİKERİZ”

ONLAR KESERSE BİZ DİKERİZ”..

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu 09:48

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin muhteşem gece yolculuğu devam ediyor...

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee 03:25

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee Yabancı Müzik Dinle Director: Caio Silva Co Director: Jonas Beck D.O.P: Michel Blom 1e CA: Jeffrey Harmunanto Producers: Pearl Minaj & Josemar Hailand Productie assi..

Era Istrefi - Bonbon (Official Video) 02:58

Era Istrefi - Bonbon (Official Video)

Era Istrefi - BonBon Available Now! http://smarturl.it/BonbonEP Check Out the English Version: https://youtu.be/vxc1ufJxPGM Listen to more songs like this with our Dance All Day Playlist playlist! Spotify http://smartu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

Teknede can pazarı! 01:06

Teknede can pazarı!

VAN GÖLÜ'NE AÇILAN GEZİ TEKNESİ KARAYA OTURDU. BEŞİK GİBİ SALLANAN TEKNEDE DEHŞETİ YAŞAYAN 30 YOLCU HALATLARLA KURTARILDI...

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ! 01:42

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ!

72 yaşındaki Fahrettin Adıyan otobüsün içinde kalp krizi geçirdi ona ilk müdahaleyi yapıp hayata döndüren ve hastaneye yetiştiren ise otobüs şoförü Mehmet Salih Avar oldu kahraman şoförün zamanla yarıştığı o anlar araç..

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 10:53

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

https://www.fiatprofessional.com/tr/ducato-van https://www.fiatprofessional.com/tr/ducato-minibus https://www.fiatprofessional.com/tr/ducato-kamyonet..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu 02:39

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve Mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin engelleri uçarak geçmeye çalışması, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturuyor...

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı 00:20

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı Musul yakınlarında DEAŞ'lı keskin nişancı canlı yayında basın açıklaması yapan gruba ateş açtı. Bir kişinin vurularak öldüğü saldırı sorası yayın kesildi...

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

İstanbul'un Göbeginde; İstiklal Caddesinde İki Grup Arasında Çatışma 02:05

İstanbul'un Göbeginde; İstiklal Caddesinde İki Grup Arasında Çatışma

İstanbul'un Göbeginde; İstiklal Caddesinde İki Grup Arasında Çatışma İstklal caddesine yaşanan kavga ve silahlı saldırı anları amatör kameradan..

  • Haberler tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü 01:23

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü İsrail güçlerinin, Batı Şeria'daki Kalendiya kontrol noktasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bir Filistinliyi vurarak öldürdü..

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Yılanların Mahallesinden Sağ Çıkan Comodo Ejderi 02:19

Yılanların Mahallesinden Sağ Çıkan Comodo Ejderi

Comodo (komodo) kardeş yılanların mahallesine girmiş, yılanlarda 50 kuruş ver lan tirrek diyerek saldırmış. İzleyelim efendim...

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı 01:00

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı

Amerikan internet grubu Yahoo, 2013 yılı Ağustos ayında 1 milyar kullanıcısının hesap bilgilerinin siber korsanlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı. Yahoo henüz faillerini belirleyemediklerini saldırının “devlet de..