#Van da anaokuluna molotoflu saldırı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü 01:35

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü

PKK/PYD'li teröristler Kilis'te sivillerin bulunduğu böyleye roketli saldırı düzenledi. Teröristlerin attığı roket TVNET ekibinin de bulunduğu bir restorana düştü. İşte Olay yerinden ilk görüntüler...

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler 01:23

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler

Hindistan’ın Odisha eyalentinde 18 Şubat’ta evlenen Soumya Sekhar ve Reema Sahu çifitine korkunç saldırı düzenlendi. Düğünden birkaç hafta sonra çifte gönderilen hediye paketinin patlaması sonucu damat Reema Sahu ve 85 y..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı 01:28

Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı

Suriye'nin Afrin kırsalında YPG/PKK'lı teröristlerin güvenli bölgeye sığınmak isteyen sivillerin bulunduğu kamyonete tanksavarla yaptığı saldırı sonucu yaralanan 3 çocuk ve bir kadın, Mehmetçik tarafından kurtarılarak Tü..

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı 01:49

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı

Sivaslı halk ozanı ve şair Ayten Gülçınar, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Gülçınar'ın katıl zanlısı saklandığı evde yakalandı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kaldı 01:25

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kald

Kış Olimpiyat oyunları'nın açılış töreniyle birlikte siber saldırılar da başladı. Stadyumda kablosuz ağ çökerken, organizasyonun resmi web sitesi hizmet veremedi. Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi ..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Vapurdaki Müzisyenlere Saldıran Takkeli Hacı Dayı 00:46

Vapurdaki Müzisyenlere Saldıran Takkeli Hacı Dayı

Yaşlı ve takkeli bir adam vapurdaki müzisyenlere “Bunlar Misyoner” diyerek saldırdı. Belediyeden izin alarak müzik yapan müzisyenlere, yumruklu saldırı girişiminde bulunan yaşlı adamı güvenlik Dinlemek istemiyorsan üst ..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzsüz Hırsızı Bekleyen Kötü Son 00:44

Yüzsüz Hırsızı Bekleyen Kötü Son

Görüntüde bir hırsız girdiği evde evin sahibi ile karşılaşıp tam saldırma pozisyonuna geçerken pusuda bekleyen bulldog saldırı pozisyonuna geçiyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle 1:48:26

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:40

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle

Büyük işler hayali kuran fakat büyük bir otelde zorlada olsa işe başlayan 3 arkadaş saldırı hazırlığında olan teröristlerin otele sızdığını ve çok kişiyi rehin aldığını farkedecek ve hemen saklanacaklardır. Dışarıdan pol..

Türkiye Savaşı Durduracak Güç 01:00

Türkiye Savaşı Durduracak Güç

Türkiye, Duma'daki kimyasal saldırı sonrası ABD ile Rusya arasında tırmanan gerilimde devreye girerek krizin sıcak savaşa dönüşmesini engelleyen güç oldu...

Aslan Sürüsüyle Karşı Karşıya Gelen Bufalo Sürüsü 00:59

Aslan Sürüsüyle Karşı Karşıya Gelen Bufalo Sürüsü

Görüntüde 500 bufalo karşısına çıkan aslan sürüsü çıkınca bir anla şaşkınlık yaşayıp sürüsünün zayıf olduğunu görünce saldırı pozisyonuna geçtiler..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek 02:50

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek

2015 yılında Sarıyer'de Amerikan konsolosluğuna yönelik saldırı sonrasında yaralı yakalanan eylemcinin vurulduğu anlara ait görüntüleri izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket 00:17

CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket

Sokak röportajında Laiklik elden gidiyor, irtaca geliyor sözleriyle sosyal medyada ünlenen Süleyman Çakır'a CHP'li gençlerden aşağılık bir saldırı geldi. Gençlerden biri Süleyman Amca'ya diş fırçası vererek aşağılamaya..

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler 01:50

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, zorlu arazi şartlarında gerçekleştirilen askeri operasyonlarda saldırı amaçlı kullanılabilecek 6 bacaklı örümcek robot geliştirdi...

Gazze'de Şehit Cenazesi 01:02

Gazze'de Şehit Cenazesi

Gazze'de şehit cenazesi İsrail savaş uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir gözetleme kulesine düzenlediği saldırı sonucu şehit olan İzzettin Kassam Tugayları mensubu Abdulkerim Rıdvan (22) için Refah kentinde cenaze tören..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Ecel Terleri Döktüren Köpek Sevmesi 04:41

Ecel Terleri Döktüren Köpek Sevmesi

Görüntüde 4 köpeği yaklaşıp sevmek isteyen adam ama köpekler iri ve tehlikeli sanki yavru köpek seviyor,köpekler bir süre sonra saldırı pozisyonuna geçince olanlar oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...