#Varsa

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir 09:41

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir ceket dikimi paylaşıyorum. Bu dikiş videomun daha anlaşılır olması için çabaladım eğer hala eksiklerim varsa yorumlarda bırakmayı unutmayın :) Ayrıca videoda bahsettiklerim için kutucuğu ..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı 12:41

Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı

Evet, Ağustos ayında çektiğim bitenler videomu unuttum ve şimdi editleyip paylaşayım dedim. ???? Yazlık kıyafetler ve bronz tenimle Aralık ayına hiç yakışmıyorum ama belki içiniz ısınır he asdfasfd. ???? Umarım yararlı o..

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında 02:24

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında

Senin için ölecek biri varsa o benim!' Oyuncu Tuba Büyüküstün 36 yaşına bastı. Umut Evirgen, sevgilisinin yeni yaşını Intagram paylaşımıyla kutladı...

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Yazın Leke Yapan Cilt Bakımı Hataları 06:36

Ceyhan Başlangıç Yazın Leke Yapan Cilt Bakımı Hataları

azın leke yapan cilt bakımı hatalarından bahsettim ki yaptıklarınız varsa yapmayın..

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım 03:24

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım Dinle sözler Bir bir soldurdun çiçeklerimi Aydınlık ne varsa karardı Beni bu hale koymasaydın Bugün bile anardım adını Kalbimde yer edinmene şaşırma Gecelerimi feda etmeme baksana ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 12:20

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Pes etmeli kapışmada arkadaşlarımız bu kez tulumba tatlısı yiyor. Bu videoları da izleyebilirsin: - Vitrinde Ne Varsa Yedik - Kemal Usta Waffles https://www.youtube.com/watch?v=m..

  • JET TV tarafından
  • 5.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Eline Geçen Her Şeyi Müzik Aleti Yapan Çinli 01:03

Eline Geçen Her Şeyi Müzik Aleti Yapan Çinli

Müzik aletleri dendiğinde aklınıza gelen her şeyi unutun. Bu Çinli adam eline geçirdiği ne varsa müzik aleti yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabaya Tren Kornası Takıp Milleti Korkutmak 01:21

Arabaya Tren Kornası Takıp Milleti Korkutmak

Hindistan'da arabaya tren kornası takıp sokaklarda gezen gençler nerede bir kalabalık varsa orada kornayı çalmış ve milleti korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şişman Kadını Kıyıya Çıkarmak İçin Seferber Olmak 01:29

Şişman Kadını Kıyıya Çıkarmak İçin Seferber Olmak

Denize girip serinlemek isteyen şişman kadın dalgalar büyümeye başlayınca bir türlü kıyıya çıkamamış. Sahilde ne kadar adam varsa hepsi kadını kıyıya çıkarmak için uğraşmış...

  • JET TV tarafından
  • 274 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Ezgi Özcan - Bodrum 03:15

Ezgi Özcan - Bodrum

Bodrum şarkı sözleri ile Bütün sezon iş güç stres var Şimdi hepsini kenara fırlat Aşk iş para ne varsa unut Tatil zamanı tadını çıkar Zamanın aşkları yalan dolan Sen sadece kafayı kullan Gez toz sonuna kadar yaşa Çok s..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler 04:00

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler

Geçti O Günler Geçti O günler, acıttı geçti Sonumu boşver, başı güzeldi Uzun bir yoldu, haliyle yordu Pişmanlığım yok, bize değerdi Varsa ki suçlu bence gururdu Şikayetim yok, bize değerdi Gönül olduk, sevmedik zorla ..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Berkay - Ayrılmam 03:37

Berkay - Ayrılmam

Berkay - Ayrılmam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Tuğba Yurt - Masal 03:26

Tuğba Yurt - Masal

Tuğba Yurt - Masal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Başının altında, yabancı omuz Kaderin yazdığına teslim ruhumuz Güvendiğim ne varsa hep yıkık, dökük Dün çoktuk, bugün az, yarın yokmuşuz İki kalbin cezası, aynı değilken Kı..