#Varsa

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları İçin Gözaltı morluğuna DİKKAT 23:29

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları

???? Demir Hapı kullanmana rağmen kan değerinin neden düzelmediğini biliyor musun? ???? Mide koruyucu yerine mucizevi içecek! Sonuca inanamayacaksın ! ???? Metabolik hastalıkların hiçbiri cerrahi işlem de düzelmez ! Mide..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 03:29

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yesil mercimek 1 bucuk su bardagi kuskus Bir tutam dogranmis maydonoz dereotu ve taze sogan varsa taze nanede konulabilir. 6 7 tane dogranmis kornison salatalik tursusu 1 tane dogranmis kirmizi b..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Ev Yapımı Kemik  (Et) Suyu Tarifi 05:44

Ev Yapımı Kemik (Et) Suyu Tarifi

hazırlanışı.. Kasabinizdan yeteri kadar kemik alın.yıkayıp büyük bir tenceremiye koyun. içerisine bir tüm soğan iki tane büyük büyük doğradığımız havuç 10 tane kadar tane karabiber atin. ve evde varsa 2 tane Defne yapra..

Porsiyonluk  Mini  Köstebek  Pasta  Tarifi 06:47

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada  Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:44

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 2 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 1 tane patates 1 tane havuc 1 yemek kasigi tereyagi Tuz kimyon pulbiber kurun..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..