#VatandaŞin

Ünlü şarkıcı sahnede aşı oldu! 01:20

Ünlü şarkıcı sahnede aşı oldu!

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde bir AVM'nin açılışında konser veren şarkıcı Hasan Yılmaz, aşı ekibinin açtığı standı görünce binlerce vatandaşın karşısına geçerek sahnede aşı oldu...

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı! 02:28

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı!

KPSS'ye girecek olan bir vatandaş test verip ertesi gün sınava girdi. Vatandaşın testi pozitif çıktı!..

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar 02:13

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar

Erken seçim isteyen ve seçim çalışmalarını 'mülteciler' üzerinden yürütmeye başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Benim millete sözüm var. Allah nasip eder sizlerin oyları..

Etiketlerin zam yolculuğu! 02:22

Etiketlerin zam yolculuğu!

SEBZE MEYVE TARLADAN TEZGAHA GELENE KADAR ETİKETİNİ KATLIYOR... VATANDAŞIN CEBİNİ YAKIYOR. BUNA DUR DEMEK İÇİN TİCARET BAKANLIĞI DENETİMLERE BAŞLADI... İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DAKİ HALDE DE MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPTI. ORADA ..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

48 ton toz şeker stoklamışlar! 01:46

48 ton toz şeker stoklamışlar!

STOKÇULUK YAPARAK VATANDAŞIN TADINI KAÇIRANLARLA DEVAM EDELİM... MERSİN'DE MÜŞTERİNİN RAFTA BULAMADIĞI ŞEKERLER, BİR ZİNCİR MARKETİN ANA DEPOSUNDA ÇIKTI… TONLARCA TOZ ŞEKER EKİPLERİ BİLE ŞAŞIRTTI....

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi 02:17

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi

İSTANBUL EDİRNEKAPI'YA GİDİYORUZ ŞİMDİ... METROBÜS DURAĞINDAKİ ASANSÖR 10 GÜN ÖNCE BOZULDU... ÖZELLİKLE DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER, MERDİVENLERDE ÇİLE ÇEKİYOR. EKİBİMİZ BUGÜN O DURAKTAYDI, VATANDAŞIN İSYANINA MİKROFON UZA..

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu 02:40

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde bir vatandaşın 2 ay içerisinde 220 küçükbaş hayvanı telef oldu. Yaşanan ölümlerin ardından yapılan analizlerde hayvanlara yedirdiği yemde ağır metal oranları çıktığını söyleyen vatandaş, yem fi..

Ağaca Çıkan Ayı ile Sohbet Eden Vatandaş 01:20

Ağaca Çıkan Ayı ile Sohbet Eden Vatandaş

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde ağaca çıkan boz ayıyı cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşın kayıt anında Boz ayı ile sohbet gülümsetti...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Gaziosmanpaşa’Da Park Halindeki Servis Minibüsü Alev Alev Yandı 03:26

Gaziosmanpaşa’Da Park Halindeki Servis Minibüsü Alev Alev Yandı

Gaziosmanpaşa'da park halindeki servis minibüsü alev alev yandı. Alevlerin metrelerce yükseldiği yangın bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı...

Elektrikli scooter alev aldı, patlama anı kameraya yansıdı 00:19

Elektrikli scooter alev aldı, patlama anı kameraya yansıdı

Başakşehir'de bir elektrikli scooter, parkın içerisinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Patlama anları vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kamerada 01:23

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kame

Maltepe'de bir sokakta karşı karşıya gelen iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden birbirine girdi. Küfürlerin ve bağrışmaların havada uçuştuğu tartışmada, kadın ile erkek sürücü çevredeki vatandaşların müdahalesiyle uz..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..