#Vatandaşların

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı 02:41

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı

Eyüpsultan'da sokakta video çeken küçük kıza bir köpek saldırdı. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kız çocuğu yaşadığı korku dolu o anları ağlayarak anlattı...

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Adana'daki orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 01:01

Adana'daki orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi

Adana Valisi Süleyman Elban, Kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi...

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı 02:14

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangının yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladığı, vatandaşların evlerini boşaltarak sahil kesimlerine doğru kaçtığı öğrenildi...

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

Cimilli İbo'nun Cenaze Töreninde Tepki Çeken Görüntü! 02:04

Cimilli İbo'nun Cenaze Töreninde Tepki Çeken Görüntü!

Cimilli İbo lakabıyla tanınan İbrahim Özer, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Sanatçı için memleketi Rize'de cenaze töreni düzenlendi. Bazı vatandaşların tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosya..

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde utandıran görüntüler! 02:04

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde utandıran görüntüler!

Cimilli İbo lakabıyla tanınan İbrahim Özer, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Sanatçı için memleketi Rize'de cenaze töreni düzenlendi. Bazı vatandaşların tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosya..

Aşı yaptırana bakım bedava! 01:06

Aşı yaptırana bakım bedava!

Kütahya'da 'Pala berber' lakaplı sosyal medya fenomeni Ömür İpek, aşı olan vatandaşların bıyık ve yüz bakımını ücretsiz yapacağını duyurdu...

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Pitbull sürüsü saldırdı 00:41

Pitbull sürüsü saldırdı

Arjantin'in San Anders kasabasında pitbull sürüsü kadına saldırdı. Köpeklerden çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulan kadın saldırıyı yaralı atlattı...

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı 00:32

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı

#Kocaeli'nin #Gebze ilçesinde görev yapan bir polis memuru, otobüs terminalinde perona yanaşan bir otobüs ile polis aracı arasında sıkıştı. Çevredeki vatandaşların uyarısıyla otobüsün şoförü aracı çekerken, polis memuru ..

İtfaiye ekiplerine saldırdılar! 01:35

İtfaiye ekiplerine saldırdılar!

Bir hafta önce Sakarya'nın Arifiye ilçesinde plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan ve palet üretim tesisine de sıçrayan yangını söndürmek isteyen itfaiye erlerine çevredeki vatandaşların saldırı da bulunduğu anlar an b..

Kahveye yüzde 100 zam! 01:25

Kahveye yüzde 100 zam!

Başta Brezilya olmak üzere dünyanın önde gelen kahve üreticisi ülkelerde yaşanan don ve olumsuz iklim koşulları kahve fiyatlarını etkiledi. Bu durum aynı zamanda kahve çekirdeğinin ithalat maliyetini de arttırdı. Kahve f..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı 03:20

Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı

Kartal'da 8 katlı binanın 7. katındaki dairede yangın çıktı. Yanan evde uyuyan ev sakini ise evden yükselen dumanlara ve alevlere rağmen uykusundan uyanmadı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay ..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Hayvan Sevgisini Kullanarak 1 Milyon Lira Dolandırdı 01:00

Hayvan Sevgisini Kullanarak 1 Milyon Lira Dolandırdı

Adana'da internet üzerinden “satılık köpek” ilanı verip vatandaşların hayvan sevgisini kullanarak yaklaşık 1 milyon lira dolandırdığı öne sürülen şahısla birlikte ona yardım ettiği öne sürülen 8 zanlı tutuklandı...

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı 05:35

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1'i polis 7 kişi yaralanmış, 27 kişi ise gözaltına alınmıştı. Çatışmanın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çatışmaya giren bir..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..