#Vatandaşların

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Yılbaşı Coşkusu 01:45

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Yılbaşı Coşkusu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde vatandaşların yeni yıl coşkusu havadan görüntülendi. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde yeni yıla giren vatandaşlar havai fişek gösterisini doyasıya seyretti...

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi 00:55

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi

Başkent’te oto teyp hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü...

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması 02:17

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda TC-IST uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı...

Otomobil Markete Böyle Daldı 00:26

Otomobil Markete Böyle Daldı

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, markete daldı. Vatandaşların alışveriş yaptığı esnada yaşanan kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Adnan Oktar'a Porsche Aldıran Anısı 01:57

Adnan Oktar'a Porsche Aldıran Anısı

Adnan Oktar kendi kanalında yaptığı programda sokakta mikrofon uzatılan vatandaşların sorularını yanıtlarken. Hız tutkunuz var mı sorusuna bir anı ile cevap veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor 09:17

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 240 metrelik irtifasıyla Türkiye’nin en yüksek cam seyir teraslarından birisi hizmete açıldı. Cam seyir terasının üzerine çıkan vatandaşların birçoğu korkudan camın üzerinden değil de kirişl..

18 Kiloluk Obez Kedi 01:04

18 Kiloluk Obez Kedi

İstanbul'da vatandaşların sahip çıktığı 18 kiloluk obez kedi görenleri hayrete düşürdü. En son yediği yemek yüzünden zehirlenen kedi tedavi altına alındı...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Tikli Amcanın Zor Anları 01:14

Tikli Amcanın Zor Anları

Yüksek ses ve ani hareketlere tepki veriyor, ısrar edenler dayaktan kurtulamıyor. Balıkesir’e bağlı Hallaçlar köyünde bu durum olağan çünkü bu köyde vatandaşların çoğu tikli..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinlenip Tekrar Kavga Eden Gençler 02:40

Dinlenip Tekrar Kavga Eden Gençler

İstanbul Taksim Meydanı'nda Suriyeli gençlerin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma bir anda tekme ve tokatlı kavgaya dönüştü. Vatandaşların uzun süre ayırmaya çalıştığı gençler, arada dinlenip tekrar kav..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halk Mehmetçiği Yalnız Bırakmadı Bayrağını Alan Sokağa Koştu 00:25

Halk Mehmetçiği Yalnız Bırakmadı Bayrağını Alan Sokağa Koştu

Hatay'da Zeytin Dalı Harekatı kapsamında askeri araçların geçişi sırasında vatandaşların sevgi gösterisi kameralara yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Çobanın Afrin'i Gören Tepeye Yaptığı Dev Türk Bayrağına Akın Var 01:56

Çobanın Afrin'i Gören Tepeye Yaptığı Dev Türk Bayrağına Akın Var

Hatay Reyhanlı'da, çoban Bekir Şanverdi tarafından Afrin'i gören bir tepeye taşlarla yapılan devasa Türk bayrağı kente gelen sanatçı, futbolcu, siyasetçi ve vatandaşların ilgi odağı ve uğrak yeri haline geldi. Çoban Beki..

Süs Havuzunda Serbest Stil Yüzen Dayı 01:00

Süs Havuzunda Serbest Stil Yüzen Dayı

Havaların ısınması ile sıcaktan bunalan vatandaşların ortaya çıkardığı ilginç çözümler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu dayıda sıcaktan bunalınca çözümü süs havuzunda yüzmekte bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rize Yapımı Çılgın Silah 00:32

Rize Yapımı Çılgın Silah

Rizeli vatandaşların kendi tasarımı olan oldukça fazla gürültü çıkaran bir silah...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası 00:20

Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası

Elazığ Gazi Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuşan genç kızlardan biri, bir diğerinin saçını çekerek dövmeye çalışırken, başka bir kız da yerde diğer kızla kavgasını sürdürdü. Vatandaşların güçlükle ayırdığı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı 00:46

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı

Esenler’de çöp kamyonunun pistonuna takılı kalan kartonu çıkarmak isteyen temizlik işçisinin kolu mekanizmaya sıkıştı. Dakikalarca acı içerisinde yardım bekleyen talihsiz adam çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıl..