#Vatandaşların

Yaşlı Amcayı Omuzlayıp Eve Götüren Genç 00:30

Yaşlı Amcayı Omuzlayıp Eve Götüren Genç

Corona virüs ile mücadelede 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmışken Trabzon'da bir amca sokağa çıkınca genç birisi tarafından hemen evine götürülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Köye Jandarmalar Geldi Diyerek Teyzeleri Korkutmak 00:17

Köye Jandarmalar Geldi Diyerek Teyzeleri Korkutmak

Corona virüs önlemleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmasına rağmen köyde evden çıkan teyzeleri korkutan genci izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili alev aldı 04:46

Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili ale

Kocaeli’nin Derince ilçesinde simit almak için fırına giden şahsın, içinde eşi ve çocukları bulunan otomobili alev aldı. Yangına müdahale eden vatandaşların olası faciayı önlediği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak 04:53

İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak

Kocaeli’nin coğrafi işaretli ürünlerinden olan İzmit pişmaniyesinin üreticileri, Kurban Bayramında tüm Türkiye’de bayram coşkusu yaşayacak vatandaşların ağzını tatlandırma hedefiyle tam kapasite üretime devam ediyor...

Bayram sonrası ilk mesai gününde trafik yoğunluğu 10:48

Bayram sonrası ilk mesai gününde trafik yoğunluğu

Vatandaşların Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde E-5 karayolu ve bağlantı yollarında oluşturduğu trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi...

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı 00:37

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı

Beylikdüzü'nde yeni tip korona virüs korkusu nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını kapı önüne bırakmasını fırsat bilen hırsızlık şüphelisi, telefonla konuşur gibi yapıp ayakkabıları çaldı. Yaşanan hırsızlık anları güven..

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı 02:26

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde 2 grup arasındaki silahlı çatışmanın detayları ortaya çıkarken, gözaltı sayısı 5’e yükseldi. Adliye önündeki olayda silah seslerinin duyulduğu ve vatandaşların kaçıştığı anlara..

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler 00:14

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler

Antalya’da gece saat 00.00’dan sonra müzik yayınının yasaklanması, eğlenceyi sokağa taşıdı. Lüks otomobillerini caddenin ortasına park eden 3 genç kadından 2’si dans ederken, diğeri ise o anları kayda aldı. Gençlerin gül..

İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu 02:42

İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu

Batman'da bir market, birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Ürünlerden almak isteyenler marketi doldururken korona virüs tedbirleri unutuldu. İndirime giren dizüstü bilgisayarı almak isteyen vatandaşların kavgasında..

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş 02:12

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş

Kırıkkale’de bir kişi, sosyal medyadan korona virüs tedbirlerini uymayan vatandaşlara tepki gösteren Güler, kamera karşısına geçerek maske öyle değil, böyle takılır diyerek kamera karşısında maskesiz dolaşanlara isyan et..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu 00:46

Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü adam, eşini silahla ağır yaraladı. Sokak ortasındaki dehşet anları an be an kameraya yansıdı. Zanlı, çok geçmeden vatandaşların yardımıyla polis tarafından gözaltına alındı...

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi 01:46

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi

Beylikdüzü’nde yol tartışması yüzünden birbirine giren iki sürücü, caddeyi boks ringine çevirdi. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırma çalışmaları sonuçsuz kalınca kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına sani..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..