#Ve ilk kadın

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü! 01:50

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü!

İstanbul Avcılar’da alışveriş yapmak için bir dükkana giren kadın müşteri, aldığı eşyalara indirim yaptıramayınca ortalığı birbirine kattı. Önce tezgahta duran kolonya şişesini tezgahtara atmaya çalışan kadın müşteri, ba..

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :)) 03:30

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :))

Kalın topuklu bot modelleri, 2017 yılında da olduğu gibi çok soğuk geçen kışlarda bayanların oldukça fazla tercih ettiği bir ayakkabı çeşididir. Bu denli çok tercih edilmesinin ise birçok nedeni var. Bize göre bunlardan ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep’te Kadınlara Forklift Operatörlüğü Kursu 03:48

Gaziantep’te Kadınlara Forklift Operatörlüğü Kursu

TÜRKİYE’nin ilk kadın forklift operatörlüğü kursunun açıldığı Gaziantep’te 16 kadın simülatör üzerinde forklift eğitimi alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Güzel 10 Yabancı Şarkıcı 03:32

En Güzel 10 Yabancı Şarkıcı

Sesleri kadar güzellikleriylede dikkatleri üzerine çeken ve sıralamada ilk 10 na giren yabancı kadın şarkıcıların listesini videomuzda izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Sunucunun Canlı Yayında Stüdyoyu Yıkması 00:47

Genç Sunucunun Canlı Yayında Stüdyoyu Yıkması

FOX 11 kanalında sunuculuk yapan Lisa Breckenridge canlı yayında elektrikli scooter test etmeye kalkışınca olanlar oldu. İlk kez elektrikli bisiklet süren kadın kontrolünü kaybederek stüdyodaki televizyona çarptı. Stüdyo..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişm

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri 05:20

Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri

Yıllar geçmesine rağmen hanımların ilk tercihi olan topuklu ayakkabılar ve bu modelin doğru kombinleri hakkında fikirler sunalım istedik.Bazen bir ayakkabı modeli aklımızı başımızdan alabilir, özellikle yüksek topukluysa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruhsar 8.Bölüm 40:28

Ruhsar 8.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Almanya'da 'Liberal Cami' Açıldı 02:01

Almanya'da 'Liberal Cami' Açıldı

Kadın ve erkeklerin birlikte ibadet edeceği Almanya’nın ilk camisi Berlin’de açıldı. ‘Liberal’ cami, ilk başta St. Johannis Protestan Kilisesi’nin çatısı altında ayrı bir mekanda hizmet vermeye başladı..

Ruhsar 10.Bölüm 38:48

Ruhsar 10.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim 02:48

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim

Herkese Merhaba ! Bu benim ilk videom ve i-na-nıl-maz heyecanlıyım .İlk videomda günlük makyaj rutinimi göstermek istedim . Umarım videomu beğenmişsinizdir...

Zerrin Özer Eşi Murat Akıncı Hakkında Harekete Geçti 12:28

Zerrin Özer Eşi Murat Akıncı Hakkında Harekete Geçti

Geçtiğimiz günlerde evlenen ve 36 saat sonra boşanma davası açan Zerrin Özer’den günler sonra ilk paylaşım geldi. Zerrin Özer ve Murat Akıncı evliliği olay olmuş ve evliliğin hemen ardından, Akıncı hakkında çıkan iddiala..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..