#Ve ilk kadın

Baka Baka Kaza Yapmak 00:53

Baka Baka Kaza Yapmak

Dünyanın en komik kazası bu olmalı,kadınlar hiç bir araç sürmesin hakketen burda ya kadın kör olmalı yada ilk defa sürüyo..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Akrobasi Pilotundan Nefes Kesen Gösteri 01:13

Akrobasi Pilotundan Nefes Kesen Gösteri

Türkiye'nin İlk Sivil Kadın Akrobasi pilotunun nefes kesen gösterisini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Şeyma Subaşı Makyajı 17:59

Danla Bilic - Şeyma Subaşı Makyajı

Heeeeelllooooo! Şeyma çok özür dilerim ama bunu yapmasam olmazdı :( E sonuçta ilk kurşunu sen sıktın benim favori instagram fenomenim. Ben çok eğlendim, Kemal de öyle. Umarım hepiniz çok eğlenirsiniz ÖPTÜMMMMMM.. YÜZ; ..

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı 00:45

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı

Sri Lanka Maliye Bakanı Mangala Samaraweera toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve turizmi teşvik etme amacıyla yasağını kaldıran bildiriyi imzaladığını açıkladı. Yasak, 1979'dan bu yana Sri Lanka'nın kurulduğu ilk yıl..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan İmirzalioğlu'nun Yeni Dizisi Mehmed'e Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 09:19

Kenan İmirzalioğlu'nun Yeni Dizisi Mehmed'e Sosyal Medyadan Tepki Yağd

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi efsane isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D'de başladı. Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncular..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi 01:46

G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi

Megan Connolly isimli profesyonel futbol oyuncusu olan İrlanda'lı kadın ilk defa denediği G-Max ile hayatının en büyük adrenalini yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu 06:43

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu

Takma kirpikleriniz dışarıdan görünmesin, yakından baktıklarında asla anlaşılmasın istiyorsanız biraz uğraş sonucunda bu görüntüyü elde etmek mümkün. Ben ilk denemede zorlansam da daha sonra kirpiği 3'e böldüm ve çok kol..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Batman Kara Şövalye Yükseliyor Film İzle 2:44:32

Batman Kara Şövalye Yükseliyor Film İzle

The Dark Knight Rises -Kara Şövalye Yükseliyor Film Türkçe dublaj hd izle Batman Kara Şövalye Yükseliyor 2012 yapımlı filmin konusunda bu sefer Batman’in karşısında kendisinden daha güçlü bir düşmanı vardır ve Bruce Wayn..

  • Tv Series tarafından
  • 14.371 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Oldu 00:35

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Old

Fox News'in ünlü sunucularından Eric Bolling, iş arkadaşlarına erkek cinsel organı gönderince, açığa alındı. Bolling için soruşturma başlatıldı. Ünlü sunucu Eric Boling'in iş arkadaşlarına erkek cinsel organı resmi gönde..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri  Güzellik Bakım 06:13

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri Güzellik Bakım

Hep soruyorsunuz 'Çağla tüylerinle nasıl başa çıkıyorsun?' Bu biraz uzun bir konu. Bölge bölge de değişiyor sizin de bildiğiniz gibi. Bugün ilk bölümü yayınlıyorum. Yüz tüyleri ! :) Hem renk dengeleyici hem de tüy dökü..

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı 13:38

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı

iz kadınların ayakkabı aşkı daha çocuk yaşlardan başlar ve asla bitmez. Hepimiz eminim çocukken aşık olarak aldığımız bir ayakkabıyı ilk gece başucumuza koyup uyumuşuzdur...

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske 06:04

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske

Herkese merhaba, Bugün eglence amacli 100 Kat challenge icin sivilce,siyah nokta icin olan siyah maskeyi denedim. Alisveris videomda nerden aldigimi bulabilirsiniz. Tuhaf güzellik sirlarini test ettigim videodada ilk ke..

Duygu Özaslan Elbiseme Dökülme Bari Yeni Ürünlerle Makyaj 24:02

Duygu Özaslan Elbiseme Dökülme Bari Yeni Ürünlerle Makyaj

Bu videoda kamera karşısında ilk kez denediğim yeni ürünlerle makyaj yaptım ve görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolarda ne çıkacağını kestiremediğim için tuhaf şeyler olabiliyor. ???? Videoda kullandığım ürünleri bilgi ..

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..