#Ve spor bakanlıgı

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek 02:10

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek

Yazım ve imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan anlam değişiklikleri bulunan isim ve soyisimler e-Devlet üzerinden mahkeme kararı aranmaksızın düzeltilebilecek. İsim ve soyisim düzeltilmesine yön..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

01:57

"Özel Oyuncu Ama Futbolu Öğrenmesi Lazım" İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti. TRT Spor'da maçı değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Bursaspor maçında gösterdiği performansla göz dolduran Bruma hakkında konuş..

Yürüme Bandı Üzerinde ilginç Yürüyüş Stilleri 06:18

Yürüme Bandı Üzerinde ilginç Yürüyüş Stilleri

Hepimiz en az bir kere spor salonuna gitmişizdir ya da gitmeyi denemişizdir. Spor Salonuna gittiğinizde ilginç tiplerden biriyle mutlaka karşılaşırsınız. Kevin Parry spor salonlarında karşılaştığımız tuhaf ve eğlenceli 1..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fitness Aletlerinden Yılların Acısını Çıkaran Teyze 00:31

Fitness Aletlerinden Yılların Acısını Çıkaran Teyze

Teyze yıllardır içine attığı spor aşkını parktaki fitness aletlerinde bulmuş. Adeta spor aletini kırarcasına spor yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağatay Ulusoy'dan İbrahimoviç Golü 00:31

Çağatay Ulusoy'dan İbrahimoviç Golü

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sosyal sorumluluk projesi kapmasında, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol takımıyla futbol oynadı. Ünlü oyuncunun attığı klas gol büyük beğeni aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır 04:27

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesinin tanıtım klibi yayınlandı. Klipte, Suriyeli mülteci bir kızın gözünden savaşın yol açtığı yıkım anlatı..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

İzleyin, Hemen Spora Başlamak İsteyeceksiniz !! 04:59

İzleyin, Hemen Spora Başlamak İsteyeceksiniz !!

Kilo vermek ve fit görünmek için spor yapmak şart.Peki bu spor yapmayı eğlenceli hale getirmeye ne dersini?Eğlenerek spor yapmayı videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rıdvan Dilmen'in Anısı Stüdyoyu Dondurdu! (Yüzde Yüz Futbol - 19 Şubat 2017) 01:50

Rıdvan Dilmen'in Anısı Stüdyoyu Dondurdu! (Yüzde Yüz Futbol - 19 Şubat

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maç sonrasında yüzde yüz Futbol programında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay arasında geçen dialog sosyal medyayı salladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray-Fenerbahçe - 75-79 Basketbol Maç Özeti 04:32

Galatasaray-Fenerbahçe - 75-79 Basketbol Maç Özeti

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21'inci Haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Oynanan Derbi Maçta Galatasaray, Fenerbahçe'ye 79-75 Yenildi...

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET 00:31

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Maccabi Fox Tel Aviv’i konuk etti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan mücadeleyi Takımımız, 79-81 kaybetti. Fenerbahçe'deki 200. ..

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

01:33

"Hocanın Sistemine Uyacaksın" İzle

TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Yasin Öztikin'in Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi...

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle 01:24

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle

Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu A Spor'a özel açıklamalar yaptı. İki yerli teknik direktör ile görüştüklerini ifade eden Uslu, yabancı para biriminden tamamen vazgeçip Türk lirasına dö..

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle 01:41

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle

Gazetemiz yazarı Mehmet DemirkoL, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı...

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle 02:35

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi NTV Spor'da konuşan yazarımız Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı takımın başarılı forveti Cenk Tosun'un performansı hak..

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması 01:01

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi 01:06

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

Küçük Kızlar Voleybol İzle 06:02

Küçük Kızlar Voleybol İzle

ALP SPOR - SPOR TEKNİK KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL MAÇI 3-0..