#Ve spor bakanlıgı

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı 01:05

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı

Rus askeri, modern bir anti-füze denedi. Fırlatma, Kazakistan'daki Sary-Shagan hava savunma ve füze savunma kuvvetlerinin muharebe hesaplamasıyla gerçekleştirildi. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bildirildiği üzere, f..

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam 00:22

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın sorusu üzerine, Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor dedi...

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti 00:17

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti

Yenidoğan bir bebeğin kafasıyla oynayıp kahkahalar atan hemşire büyük tepki topladı. Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan sağlık bakanlığı yetkilileri, inceleme sonucu hastanede görev yapan üç hemşireni..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür 01:50

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür

Tohum Otizm Vakfı'nın proje ve kamu yararına sunmuş olduğu faaliyetler bulunuyor. Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı'yla ortak hibe programı kapsamında yürüttüğü projeleri bulunuyor. Aynı zamanda büyükelçiliklerle yürütüle..

  • NABIZ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi 01:24

Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi

Hamileliğin ilk 3 ayı dahil bütün hamilelik boyunca anne adayının karşılaşabileceği her türlü sağlık problemi tedavisinde örneğin; baş ağrısı, bulantı ve kabızlık gibi sorunlarda akupunktur uygulanabilir. Burda önemli o..

  • NABIZ tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komandolar Cuma Namazı Kıldı 02:05

Komandolar Cuma Namazı Kıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevlendirilen özel harekat birlikleri ve güvenlik korucularının konuşlandığı İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezinin açılışı yapıldı...

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı 00:53

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı

Rusya Savunma Bakanlığı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “hiçbir savunma sistemi tarafından yakalanmadığını” duyurduğu Hançer (Kinjal) adlı hipersonik füzenin görüntülerini yayınladı...

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı 01:28

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri birlikler, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kurulan İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezine ulaştı...

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu 05:43

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu

Oyuncu Aslı Enver, Sağlık Bakanlığı onayı olmayan zayıflama hapının internet sitelerinde yayınlanan reklamında görüntüsünü izinsiz kullananlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede 00:45

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede

İçişleri Bakanlığı, risk grubunu oluşturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasını yasakladı. Söz konusu yasağa uymayan bir yaşlı adam, komando kıyafetleri giyerek ağaca ters şekilde asılı halde görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..