#Ve yaralılar

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

İnanılmaz Kaza  Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı! 00:15

İnanılmaz Kaza Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı!

Feci kazada sürücüler yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu motosikletlerde de büyük hasar oluştu...

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Kamyon Dehşet Saçtı 00:17

Kamyon Dehşet Saçtı

Çin'de kontrolü yitirilen kamyon, dehşet saçtı. Çarptığı aracı sürükleyen kamyon, yol kenarındaki motosikletleri ve 4 kişiyi altına aldı. Feci kazada 4 kişi de ağır şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı...

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı 00:33

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı

Türkmen Bölgesi Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen gruplar arasında çatışma başladı. İlk gelen bilgilere göre ağır silahlarında kullanıldığı çatışmalarda iki taraftan da yaralılar var. Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı 00:55

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı

Kaza, Derik ile Kızıltepe ilçeleri arasında bulunan Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrenci ve öğretmenleri taşıyan E.D. yönetimindeki 47 PD 808 plakalı minibüs ile sürücüsünün..

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Kolombiya’da Bombalı Saldırı 31 Yaralı 00:20

Kolombiya’da Bombalı Saldırı 31 Yaralı

Kolombiya'nın Caucasia bölgesinde bir gece kulübüne düzenlenen bombalı saldırıda 31 kişi yaralandı. Kolombiya'nın Caucasia bölgesinde Bora Bora isimli gece kulübüne iki kişi tarafından el bombası atıldı. Saldırı sonucu c..

ABD'de Gazeteye Silahlı Saldırı 05:33

ABD'de Gazeteye Silahlı Saldırı

ABD'nin doğusundaki Maryland eyaletinde gazete binasına düzenlenen saldırıda ölü ve yaralılar olduğu belirtildi...

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..