#Vergi borcu

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat 01:12

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

 Cengiz Semercioğlu Yazdı! Aziz Sancar Mı Acun Ilıcalı Mı! 03:04

Cengiz Semercioğlu Yazdı! Aziz Sancar Mı Acun Ilıcalı Mı!

Cengiz Semercioğlu Aziz Sancar mı Acun Ilıcalı mı? Melis Alphan, Şeyma Subaşı’yı eleştirdiği yazısında lafı Acun Ilıcalı’ya getirip, “Başarısı abartılıyor. Ben ürettiklerinde fayda görmüyorum. Bana göre esas başarı toplu..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Amerika Ve Avrupa'nın Türkiye'yi Kıskanma Sebebi 05:05

Amerika Ve Avrupa'nın Türkiye'yi Kıskanma Sebebi

Ford Mustang üzerinden yapılan karşılaştırmayla ABD, Almanya ve Türkiye'deki satış fiyatları, Giriş fiyatı ve üzerine konan vergilerle tüketicinin ödediği rakamları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Ugur  Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz 02:32

Fuat Ugur Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında Doğan Holding’in sahibi Aydın Doğan’ın “Akaryakıt vurgununu” gündeme getiren Uğur ve Küçük, Doğan’ın devleti 6.3 milyon dolarlık vergi kaybına uğrattığını gözler önüne se..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Adana'da Dehşet! Önce  Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı! 01:01

Adana'da Dehşet! Önce Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı!

Adana'da kurdukları şirketin batması sonucu yaklaşık 1 milyon lira vergi borcundan dolayı tartıştığı iki dayısı ve bir kuzenini öldüren trafik polisinin önce kurbanların ayaklarına sıktığı sonra tekrar gelip başlarına at..

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü 06:49

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü

Matild Manukyan, Türkiye’de bir dönemin vergi rekortmeni genelev patroniçesiydi. Ayşe Arman 1992 yılında, göz önünde olmayı pek sevmeyen Manukyan’ın özel hayatına girmeyi başardı. İşte Manukyan imparatorluğunun öyküsü...

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Kıvanç Tatlıtuğ  İfade Verdi 01:52

Kıvanç Tatlıtuğ İfade Verdi

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinden tahsil ettiği vergi borçlarını yatırmayarak kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği eski muhasebecisi hakkında ifade verdi...

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 02:01

Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki araç bir anda alev alarak küle döndü. Aracını Park Caddesi ile Doğal Sokağı'nın kesiştiği kavşağa park eden Hasan Korkmaz, işini halletmek için İnegöl Vergi Dairesi'ne gitti. Pa..

Ankara'da Patlama 00:43

Ankara'da Patlama

Ankara Çukurambar'da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığının kazan dairesinde patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi...

Takı Töreninde Post Makinesi Kullanan Damat 01:00

Takı Töreninde Post Makinesi Kullanan Damat

Koreli damat takı töreninde ağırlık taşımamak için muhteşem bir yöntem bulmuş ve sanırım fiş vermiyor. Vergi kaçırıyor......

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksici Uber Kavgası 00:32

Taksici Uber Kavgası

Taksi vs Uber kavgası son günlerde Türkiye'nin gündeminde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazı kesimler vergi, plaka ücretleri ve diğer konular nedeniyle taksilerin tarafını tutarken; bir kesim özellikle hizmet kalitesi ve k..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Çağla Şikel Hakkındaki Hapis Ve İcra İddialarına Cevap Verdi 03:04

Çağla Şikel Hakkındaki Hapis Ve İcra İddialarına Cevap Verdi

Vergi ödeme konusunda usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hakkında hapis ve icra iddiaları çıkan güzel sunucu Çağla Şikel bütün bu iddiaları yalanladı ve eski muhasebecisi yüzünden zor durumda kaldığını açıkladı..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Isuzu D-Max  Test Sürüşü 23:36

Isuzu D-Max Test Sürüşü

Pickup segmenti bu sıralar hayli hareketli. Mercedes bile pickup segmentinden pay almak istiyor. Isuzu ise yeni 1.9 litrelik motoru ile vergi avantajını ve markanın sağlamlık imajını kullanmak istiyor. Siz yeni D-Max'ı n..

  • BETA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi 01:23

Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi

Ürdün Başbakanı Hani el-Mulki, tartışmalı vergi yasasına karşı düzenlenen yoğun protestoların ardından istifa etti...

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Lübnan 'da Whatsapp Vergisine İsyan 00:50

Lübnan 'da Whatsapp Vergisine İsyan

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta hükümetin yaşanan ekonomik krizle ilgili aldığı önlemler halkı sokağa döktü. Lübnan hükümeti 17 Ekim'de sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu Whatsapp akıllı telefon uygulamasıyla yapıl..

  • JET TV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce