#Vergi borcu

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ 02:11

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ

Yavaş yavaş konuşacağım ki aklınız ve ruhunuz kavrayabilsin... Numara 1 : Siz soğuk ve ıssız bir hapishanede doğdunuz! Bu sizin ülkeniz... Numara 2 : Hapishanede kalmak için ödeme yapmanız gerekir. Hapishane kirasına ver..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 12 ay önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..