#Vestel dokunmatik bulaşık makinesi

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Sahte parayı makine de ayırt edemedi 02:56

Sahte parayı makine de ayırt edemedi

Sahte dolarları ne çalışanlar ne de para sayma makinesi anlayabildi. Kalpazanlar bir banka şubesini 250 bin lira zarara uğrattı...

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA VAR. KANSERİ TETİKLER! 42:31

Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA

03:30 Neden Erken Ölüyoruz? 06:50 Hazır Kahve Alzheimer Mı Yapıyor? 11:43 Hangi Yağları Tüketmemeliyiz? 14:03 Önümüzdeki On Yıl Hangi Hastalıklar Ortaya Çıkacak? 18:46 Çamaşır Makinesi Neden Mutfakta Olmamalı? 29:26 Kabı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dublaj Full HD Buz Kıran !!! 2:03:58

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dubla

Film İsmi Türkçe -- Buzkıran - Ledokol / The Icebreaker ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ macera filmleri türkçe dublaj full izle, macera filmleri türkçe dublaj, macera filmleri türkçe dublaj full izle 2020, macera filmleri..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..