#Veysel diker yüksek minare müzik dinle

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4 01:34

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4

Rogue Trooper Redux is OUT NOW for PlayStation 4! Rogue Trooper is back, remastered and revitalized in true high definition. Experience acclaimed combat and explosive third person action in this BAFTA-nominated tale of..

  • BETA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle 1:28:54

Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle

Düttürü Dünya Yapım yılı: 1988 IMDB puanı: 7.5 Senaryo: Umur Bugay Oyuncular: Kemal Sunal, Cezmi Baskın, İhsan Yüce, Erol Demiröz, Selçuk Uluergüven Tür: Aile Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri Gönüllerin en yü..

  • PengoTV tarafından
  • 7.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle 1:30:17

Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle

Şekerpare - 1983 Şekerpare, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmin baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır.Osmanlı Dönemi'nde komiserli..

  • PengoTV tarafından
  • 9.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Issız Adam İzle 1:50:48

Issız Adam İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fighting EX Layer Shirase PV PS4 00:59

Fighting EX Layer Shirase PV PS4

After many years, ARIKA's classic EX characters have once again gathered together! Heated battles will unfold between high quality characters on beautiful stages! Featuring 「強氣Gougi-」, a new system that transcends the b..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu 08:33

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu

Lamborghini'nin ilk SUV'si olan 80'li LM002, bir çığlık atan V-12 motoruyla güçlendirilmiş bir askeri sınıf kabadayıydı. O zamanlar tamamen bozguna uğramış görünse de, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati ve yakında..

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Hizmetçi Film İzle 2:19:05

Hizmetçi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi 01:52

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır dün akşam Daha filminin galasında görüntülendi. Güzelliğiyle göz dolduran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ve aşk hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu Gökçe Bahadır dü..

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..