#Veysel diker yüksek minare müzik dinle

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Bademli Hira Tatlısı Tarifi 04:02

Bademli Hira Tatlısı Tarifi

Hira Tatlısı İçin Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ + eritilmiş tereyağı karışımı 1 su bardağı irmik 1 su bardağı + gerekirse ekstra 1-2 yemek kaşığı un 1 paket kabartm tozu 1 portaka..

Patates Püresi Tarifi 08:06

Patates Püresi Tarifi

4 adet patates 4 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber · 4 adet patatesi eşit boylarda kabaca doğrayıp soğuk su dolu bir tencereye koyun. Patates büyükse dörde küçükse ikiy..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alışık Olunmayan Drift Performansı 01:52

Alışık Olunmayan Drift Performansı

Ford’un başarılı drift pilotu Vaughn Gittin Jr.‘ı direksiyon başına geçirdiği ve Nürburgring gibi dünyanın en zorlu etaplarından birisi olan bir pistin sınırları içerisine soktuğu F-150 Raptor, bizlere pickupların isteni..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler 14:51

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler

Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirdi. Çevirdiği filmlerde genellikle saf, şanslı, iyi yürekli kar..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Köfte Tarifi 02:57

Fırında Köfte Tarifi

Köfte tarifi için malzemeler: (yaklaşık 6 kişilik) 1 büyük soğan yaklaşık yarım su bardağı robottan çekilmiş bayat ekmek veya 4 dilim bayat ekmek 500gr. orta yağlı kıyma 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabibe..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri 03:28

AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri

Vatandaşa 24 Haziran’da kime oy vereceğini sormak için Üsküdar ilçesine giden muhabir ekibimiz, yaşlı bir adamla röportaj yaparken şiddetli bir atışmanın ortasında kaldı. Ekibimiz, oyunu AK Parti’ye vereceğini hararetli ..

  • JET TV tarafından
  • 2.593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce