#Veysel mutlu ezo gelin müzik dinle

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor 00:49

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

O Yarışmacının Hikayesi Herkesi Ağlattı 25:54

O Yarışmacının Hikayesi Herkesi Ağlattı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde İvana Sert, Burcu Yakasız'a dileğini sorunca Burcu annesinin mutlu olmasını istediğini söyledi. Burcu'nun sadece annesi için dilek dilemesi Kem..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin 00:54

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin

Üç Kağıtçılar. Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horo..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Akıllandın Sonunda Elini Çabuk Tut 00:18

Akıllandın Sonunda Elini Çabuk Tut

Sadri Alışık Mine Mutlu Hüseyin Baradan..

Cavidan'ı Sesini Duymak İçin Arıyordum 00:25

Cavidan'ı Sesini Duymak İçin Arıyordum

- Sadri Alışık Mine Mutlu Hüseyin Baradan -..

En İyisi Bu Sevgiyi İçimizden Koparıp Atmak 01:25

En İyisi Bu Sevgiyi İçimizden Koparıp Atmak

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır...

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi 00:46

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır...

Eroin Yumurtlayan Tavuk 01:46

Eroin Yumurtlayan Tavuk

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Şimdi Ne Yapıyorlar 11.Bölüm İzle 27:00

Şimdi Ne Yapıyorlar 11.Bölüm İzle

Programın 11. bölümünde; Serap Mutlu Akbulut konuk edilmektedir...

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Zirveye Ulaşanlar 20.Bölüm 53:27

Zirveye Ulaşanlar 20.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Osman Altuğ, Aykan Canberk, Aydın Aytaç ve Serap Mutlu Akbulut konuk olarak yer almaktadır...

Hunharca Köpek Seven Dayı 01:28

Hunharca Köpek Seven Dayı

Hasan Dayımız Kangalını öyle böyle degil aşırı derecede Seviyor ne mutlu ona :)..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Beyaz ve Atiyenin Çocukluk Videoları Çok Konuşulacak! 01:20

Beyaz Show- Beyaz ve Atiyenin Çocukluk Videoları Çok Konuşulacak!

Beyaz Show ekibinin Atiye'nin ailesinden aldığı çocukluk videoları yüzlerde gülücüklerin oluşmasına neden oldu! O zamandan beri sahneye aşina olan Atiye, uzun zaman sonra o videoları izlediği için çok mutlu oldu! Ardınd..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm 54:16

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 89. bölümünde; Yaman Törüner, Ünal Korukçu ve Cihan Paçacı konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Serap Mutlu Akbulut'un seslendirdiği Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Ye..

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz! 03:17

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz!

Fiko'nun sürprizi büyük bir moral oluyor ve herkesi çok mutlu ediyor. Tayfaya mesaj atan Fiko, onları acil mekana çağırıyor. Fiko için endişelenen başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve hemen mekana gidiyorlar. Meka..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Güzelden Güzel Dans 01:00

Güzelden Güzel Dans

Yalnız dans eden güzel bayan gayet mutlu..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Striptiz Kulübünde Zombi Şakası 01:22

Striptiz Kulübünde Zombi Şakası

Mekana gelen insanlar mutlu sonla biteceğini düşündükleri gecenin aslında onları nasıl bir sürpriz beklediğinden habersizlerdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle 1:43:16

Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle

Zach Cooper (Dylan Minnette), New York'tan Maryland'in Greendale kasabasına taşındığında ilk başta çok mutlu değildir. Ancak yeni komşusu Hannah (Odeya Rush) ve Champ (Ryan Lee) ile kısa sürede arkadaş olur. Hannah'nın b..