#Vietnam’da düzenlenen

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Tahta Köprüden Kamyonet Geçirmeye Çalışmak 00:30

Tahta Köprüden Kamyonet Geçirmeye Çalışmak

Olay Vietnam'da gerçekleşmiş. Tahta köprüden geçirilmeye çalışılan kamyon köprünün yıkılması sonucu düşüyor. Şoför ise son anda kendini kurtarıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guinness World Records 00:17

Guinness World Records

Vietnam ' dan bu acrobat kardeşler inanılmaz bir rekor kırmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu 02:10

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu

Vietnam'da yapılan bir kurtarma operasyonunda ilginç bir araç kullanıldı. Polisler düz duvara tırmanmak için uzun bir sırık kullandı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göstericinin Suratını Isıran Timsah (+18) 01:33

Göstericinin Suratını Isıran Timsah (+18)

Vietnam'da sirkte gösteri yapan kişi beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı ve timsah suratını parçaladı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Şarkı Yazıp Öğrencileriyle Dans Eden Öğretmen 00:57

Şarkı Yazıp Öğrencileriyle Dans Eden Öğretmen

Vietnam'ın sosyal medya fenomeni olan Mui, öğrencileriyle kaliteli zaman geçirmeyi çok iyi biliyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Kafası Suyun İçindeyken Yılanın Saldırısına Uğrayan Genç 00:17

Kafası Suyun İçindeyken Yılanın Saldırısına Uğrayan Genç

Vietnam'da bir genç balık tutmak için kafasını ve kollarını suya daldırdı. Genç, kafası suyun içerisindeyken bir yılan tarafından ısırıldı. Talihsiz gence arkadaşı yardım etti...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Panelvan Aracı Sıyırmadan Geçen Tren :-D 00:48

Panelvan Aracı Sıyırmadan Geçen Tren :-D

Vietnam'da Aracını trenin demir yollarına sıfır park eden şansız şoförün , Trenin gelmesiyle başının çok ağrıdı. olay yerinde hem tren hem panelvan araç zarar gördü. tesadüfen kimse yaralanmadı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı 00:25

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Ocak Martin Luther King günü kutlamalarında kan döküldü. Miami’de düzenlenen gösterilere silahlı saldırı düzenlendi. Miami polisi yaşları 11 ile 30 arasında değişen 8 kişinin yaralandı..

 Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği 00:59

Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği

Beyrut'ta düzenlenen BİAF 2017'ye katılan Nur Fettahoğlu, Arap hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu şık kıyafeti ve mücevherleriyle davette ışıl ışıl parladı. Hayranları Fettahoğlu'yla fotoğraf çektirme yarışına girdi.. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..