#Vişneli ekmek tatlısı nasıl yapılır

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık olduğunu hayal etmiştim 00:59

Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık old

Denize farklı türde gemilerin salı verilmesi Plan bu muydu? Yoksa planın ne olduğunu tamamen yanlış mı anladı?..

  • PengoTV tarafından
  • 487 görüntüleme
  • 10 ay önce
Beyin nasıl bir sistemle calısıyor 1:48:05

Beyin nasıl bir sistemle calısıyor

Beyin nasıl bir sistemle calısıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 hafta önce
tarayıcı nasıl değiştirilir 00:42

tarayıcı nasıl değiştirilir

tarayıcı nasıl değiştirilir..

2030 yılında dünya nasıl bir yer olacak 13:30

2030 yılında dünya nasıl bir yer olacak

2030 yılında dünya nasıl bir yer olacak ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 ay önce
İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta! 19:04

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde dilara Taşkın konseptinde salaş bir balıkçıya gittiğini söyleyince Bahar Candan, Dilara'nın kıyafetini salaş bir balıkçı için çok şık buld..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

FLASH MOD - GTA 5 12:51

FLASH MOD - GTA 5

GTA 5'te bu gün Flash Mod'unu oynuyoruz. Bu mod cidden çok güzel ve eğlenceli. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ► https://..

  • Emrullah tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler 10:27

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler

Birbirinden ilginç ve faydalı pratik bilgiler ile karşınızdayım. Bayat ekmek, Nutella, balon, meyve ve sebzenin bir arada olduğu hem faydalı hem de eğlenceli pratik bilgiler bir arada :) Bayat ekmek nasıl çıtır çıtır olu..

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Yok Böyle Sihirbazlık! 01:14

Yok Böyle Sihirbazlık!

Ekmek hamuru gözler önünde ekmek oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..