#Vişneli ekmek tatlısı nasıl yapılır

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi 01:47

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi

alzemeler 600 g kıyma (ya da kendinize göre ayarlayın) 1 kase ufalanmış ekmek içi 1 yumurta 4-5 diş sarımsak 1 kuru soğan Bir demek maydanoz Tuz Karabiber Pul biber 2 yemek kaşığı domates salçası 3-4 adet patates..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Hamur ile Kung Fu Antrenmanı Yapan Japonlar 01:20

Hamur ile Kung Fu Antrenmanı Yapan Japonlar

Hamur yoğurarak hem ekmek parası kazanan hem de kafes dövüşlerine hazırlanan bu Japonlar aldıkları parayı sonuna kadar hakediyorlarlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzinsiz Aldıkları Ekmeklerin Parasını Bırakıp Helallik İstediler 01:00

İzinsiz Aldıkları Ekmeklerin Parasını Bırakıp Helallik İstediler

Bilecik'te, bir bakkalın dolabından izinsiz ekmek alan öğrencilerin daha sonra para bırakıp yazdıkları notla helallik istemeleri, iş yeri sahibine duygulu anlar yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Dakikada Açık Tost Yapımı Cheese on Toast 04:04

10 Dakikada Açık Tost Yapımı Cheese on Toast

Malzemeler: 4 dilim Ekşi Maya Ekmek Zeytinyağı Mozzarella Eski Kaşar 1/2 Biber 3 dilim Sucuk..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Anne Köftesi Tarifi 01:52

Anne Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gr dana kıyma 1 adet yumurta 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı galeta veya ekmek içi 1 tatlı kaşığı domates salçası Yarım demet maydanoz 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çay kaşığı pul biber Ya..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Ramazan Pidesi Tarifi 08:13

Ramazan Pidesi Tarifi

Ramazan Pidesi Tarifi Ekmek Tarif Kolay ve Yumuşacık çok lezzetli..

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga 01:16

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga

Ekmeğini fareyle paylaşan karga izleyenlere insanlık dersi veriyor. Görüntülerde bir karga yerdeki ekmeği yiyor. Daha sonra ortaya çıkan bir fare de ekmeği yemek için yaklaşıyor. Kargadan korkusundan ekmeğe yaklaşamayan ..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmeksiz Acı Soğanı Gömen Maymun 00:17

Ekmeksiz Acı Soğanı Gömen Maymun

Bahçeye girip ekmek ekmeksiz acı soğanı bir güzel mideye indiren aşırı tarz maymunu izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızarmış Poşe Yumurta Tarifi 08:01

Kızarmış Poşe Yumurta Tarifi

Kızarmış Poşe Yumurta için Malzemeler: 3 yumurta 1,5 su bardağı ekmek içi 2 yemek kaşığı Un 1 dal Kekik yaprakları 1 dal Biberiye yaprakları 2 yemek kaşığı Süt Sirke Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Kedinin Ekmeğine Ortak Olan Tilki 01:03

Kedinin Ekmeğine Ortak Olan Tilki

Bayburt’ta dışarıda kedisini ekmekle besleyen bir vatandaş yanına bir tilkinin yaklaştığını görünce şaşırdı. Doğada aç kalan tilki vatandaşın elinden ekmek yiyerek aç karnını doyurdu. Vatandaş hem kedisinin hem de tilkin..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Satır Ve Bıçakların Havada Uçuştuğu Kavga Anbean Görüntülendi 01:31

Satır Ve Bıçakların Havada Uçuştuğu Kavga Anbean Görüntülendi

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde bir ekmek fırının önünde bilinmeyen bir nedenle kavga yaşandı. Kadınların da karıştığı kavgada bıçak ve satırlar havada uçuştu. Kavga anı bir vatandaş taraf..

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten 01:04

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin'in Cinderes beldesinde Mehmetçik, halkın ekmek ihtiyacını kurduğu mobil fırınla gideriyor...

Çıtır Tavuk Yapılışı 04:48

Çıtır Tavuk Yapılışı

Çıtır Tavuk Malzemeleri: 4 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 tane tavuk göğsü 1 tane limon 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 8-9 yaprak nane Tuz 2 diş sarımsak Biraz paprika 1 su bardağı ekmek kırıntısı..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburger Köftesi Tarifi 04:18

Hamburger Köftesi Tarifi

Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığı Karbonat 2 Yemek kaşığı Barb..

Unlu Mamüllerin Pişerken Keyif Veren Görüntüleri 00:33

Unlu Mamüllerin Pişerken Keyif Veren Görüntüleri

Ekmek, kurabiye ve kruvasanlar fırının içinde pişerken time lapse görüntülerle o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Islak Hamburger Tarifi 08:07

Islak Hamburger Tarifi

MALZEMEKöftesinin Malzemeleri Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığ..