#Volkan yıldırım yemen ellerinden beri gelirken

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Ah Hollanda Zalım Hollanda 03:04

Ah Hollanda Zalım Hollanda

Şimdi efendim hepimizin malumu Hollanda İspanya'yı hacamat etti. 1-0 öne geçtikten sonra top çevirip oyunun anasını belleyen bu pas manyaklarına atılmış en büyük tokattı bu aslında. Serin sesler ekibi de bu hezimetten so..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da 00:27

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da

Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'ya geldi. May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir 01:48

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir

Aziz Yıldırım taklidiyle fenomen haline gelen Enes Erkoç, bu sıralar herkesin diline dolanan şarkı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile karşımıza çıkıyor. Aziz Yıldırım, Burhan Altıntop, Nihat Doğan ve Adnan Oktar'ın taklitl..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Ağaca Düşen Yıldırımın Etkisi 01:31

Ağaca Düşen Yıldırımın Etkisi

ABD'de ağaca düşen yıldırım büyük korku oluştururken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir adamın eve girişinin ardından saniyeler geçiyor ve yıldırım ağaca isabet ediyor. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz! 02:10

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz!

Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, IKBY'nin yapacağı söylenen referanduma ilişkin Barzani'ye sert çıkıştı...

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..