#Volkan yıldırım yemen ellerinden beri gelirken

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti 00:39

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti

Antalya'da ocakta yemeklerin bulunduğu evinin anahtarını yanlışlıkla çöpe atan ve daireye giremeyen kadının yardımına itfaiye yetişti. Kadının, eve balkondan giren itfaiyeye, İçeriye ayakkabılarla girmeyin, gelirken sig..

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

Lady Gaga Maça Böyle Geldi 02:09

Lady Gaga Maça Böyle Geldi

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga beyzbol maçı izlemeye gelirken giydiği kıyafetle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı...

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi 01:27

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’de 2017 yılında 468 açık alanda yangın meydana gelirken, bunların 42’si olan orman yangınında ..

Kalecinin İnanılmaz Hatası Sosyal Medyayı Salladı 00:30

Kalecinin İnanılmaz Hatası Sosyal Medyayı Salladı

Almanya'da M'Gladbach ile Mainz karşı karşıya gelirken Mainz kalecisi Robin Zentner inanılmaz bir hata yaptı. Robin Zentner maçın 31. dakikasında kendisine gelen geri pasta topu bir an unutunca ortaya ilginç anlar çıktı...

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle 2:11:02

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle

1950li yıllarda geçen hikaye ikiz kardeşlerin hayatını anlatmaktadır. Londra’da yaşayan Ronald ve Reginald Kray kardeşler şehirde herkes tarafından bilinen bir çetenin kurucularıdır. İnsanların korktuğu bir örgüt haline ..

  • Film İzle tarafından
  • 36.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Lüks Otomobil E-5 Üzerinde Alev Alev Yandı 02:29

Lüks Otomobil E-5 Üzerinde Alev Alev Yandı

İstanbul’da E-5 karayolunda seyreden lüks bir otomobil alev alev yandı. Çevredeki sürücülerin söndürdüğü otomobil kullanılmaz hale gelirken, yangın nedeniyle E-5’te kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı...

Kamyonun Görünmez Kazası Kameralarda 02:04

Kamyonun Görünmez Kazası Kameralarda

Kamyonların hareket noktasında yerleri süpüren bir adamı tır arkaya doğru gelirken ezdi etraftakiler yardıma koştu....

Neden Kış Lastiği 04:27

Neden Kış Lastiği

Kış mevsimi gelirken de ustasından kışın karlı yollarda kış lastiği neden kullanılır iyice öğrenen Hilal Şefkatli, eğlenceli ve komik bir dille, ilginç ve faydalı bilgiler de sunarak Neden Kış Lastiği? konusunu anlatıyor..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Monaco 3-1 Borussia Dortmund  Maç Özeti 04:29

Monaco 3-1 Borussia Dortmund Maç Özeti

Monaco 3-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 19 Nisan 2017) 19.4.2017, Monaco 3 – 1 Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında ilk maçı 3-2 kazanan Monaco ile Dortmund karşılaştı. Maçı ev sahibi avantaj..

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz 04:00

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz

Sosyal medyada tartışma yaratan 'elbise rengi' paylaşımı sonrası yeni bir renk polemiği başladı. İngiliz oyuncakçı Charles Benham'ın 1895 yılında yarattığı Benham Topacı , 120 yıl sonra bile gizemini koruyor. İlk bakışt..

Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olarak Kayropraktik 12:36

Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olar

İzlerken çıkan seslerden dahi insana bir rahatlama gelirken yaptırdığınız anda gelebilecek rahatlamayı hayal edebiliyor musunuz? Kayropraktik disiplinini icra eden adamın uyguladığı tedaviler ve bir anda rahatlama moduna..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam 00:53

Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam

Rusya'da gerçekleşen olayda sarhoş bir adam, Rus askeri sürüş okulundan bir tank çalarak geldiği süpermarketten alkol çalmış. Markete gelirken bazı araçları da hurdaya çeviren sarhoş adam alkolünü de aldıktan sonra polis..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli 00:38

Trenin Altına Yatan Çılgın Hintli

Hindistan'da 20 yaşındaki Adil Vaid isimli bu adam tren üzerine doğru gelirken rayların tam ortasına yatmış ve tren üzerinden geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bircan İpek, Özcan Deniz İle İlgili Bombayı Patlattı 08:53

Bircan İpek, Özcan Deniz İle İlgili Bombayı Patlattı

Özcan Deniz'den ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt gelirken, Bircan İpek'ten de son dakika bombası geldi.....

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 18.Bölüm - Anıl'ın Hareketi Cumali'nin Tepkisini Çekti 00:57

Survivor 2018 - 18.Bölüm - Anıl'ın Hareketi Cumali'nin Tepkisini Çekti

Anıl Berk Baki, bench'e gelirken ayağını yere vurdu ve kumlar Cumali Akgül'ün yüzüne geldi. Bu durum Cumali Akgül'ün tepkisini çekti...

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam  2 Film İzle 2:21:34

Örümcek Adam 2 Film İzle

ÖRÜMCEK ADAM 2 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE, Spider Man 2 Film İzle Örümcek Adam 2 hd izle, Sevgilisinden ayrılan peter bunalıma girmiştir. Kazandığı kimliği ona söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, kız arkadaşının yakın ..

  • Tv Series tarafından
  • 34.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener  Birden Geldin Aklıma 02:06

Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi& Sena Şener Birden Geldin Aklıma

Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır. Bu da..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce