#Volkan yıldırım yemen ellerinden beri gelirken

Söz | 12.Bölüm 2:22:16

Söz | 12.Bölüm

Söz’ün Sezon Finalinde;n nÇolak (Serhat Kılıç) tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır fakat Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) Çolak’ın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Bu sefer iyice köşeye sıkışan ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ZALİM İSTANBUL PARODİ 2 03:49

ZALİM İSTANBUL PARODİ 2

ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİ PARODİSİ Hazırladı: Nahid Abbaszade İnstagram: @nahid_abbaszade Yapımcı: Şükrü Avşar Yönetmen : Cevdet Mercan Öykü/Senaryo: Sırma Yanık Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan Genel Sanat Yönetmeni..

  • JET TV tarafından
  • 349 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem 05:18

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız Messi 00:18

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız Mess

Bu Messi dediğimiz şahıs dünya yıldızı olmuş ama adam olamamış adam. Ne bu böyle çocuğun oyuncağını işgal edip, çocuğu arkadan koşturmalar filan. Al kendine son model bi araba onunla oynasana sen. Babalık ciddi bir müess..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck 07:34

Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck

Devan Merck 23 yaşında Georgia, ABD yaşayan genç ve evli Mutlu bir kadın. Çocukluktan beri Vajinal Kanalları olmadığını için çocuk sahibi olamıyor. Bu nedenle,Kendisi eşine Çocuk veremediği Çok Mutsuz. Bazı tedavilerden ..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam 02:57

Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam

Kanser hastası olan Adem Açıkgöz arkadaşının otomobilini emanet aldı. Tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastaneden aynı otomobille çıktı ama evine yaya olarak döndü. İddiasına göre otomobili nereye park ettiğini bir ayd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

63 Yıldır Kum Yiyen Hint Kadın 01:37

63 Yıldır Kum Yiyen Hint Kadın

Hindistan'da yaşayan ve 15 yaşından beri kum yediği söylenen kadın hayatında hiç doktora gitmediğini söylüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri 09:21

Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri

Biz bayanların vazgeçilmezi yıllardan beri iğne oyalandır. İğne oyaları sadece yazma kenarlarına değil dantellere, havlu kenarlarına ve nevresim kenarlarına da yapılan bir sanattır, Genel olarak en çok iğne oyasını yazma..

  • Kadınca tarafından
  • 6.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

2001'den Bugüne 'En İyi Animasyon' Dalında Oscar Alanlar 06:43

2001'den Bugüne 'En İyi Animasyon' Dalında Oscar Alanlar

2017 Oscar adayları açıklandığından beri sırayla kategoride yarışan filmleri ve kategori geçmişinde ödüle layık görülen filmleri bir videoda buluşturuyordu şimdi de kategorisi için bir çalışma yapıldı sunuldu...

  • JokerS tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..