#Volkan yıldırım yemen ellerinden beri gelirken

Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler 01:55

Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler

Türk televizyon tarihinde kimi diziler vardır adından çok konuşulur, diğer ülkelerde bile reyting rekorları kırar. Bir de öyle diziler vardır ki televizyon ömrü 10 bölümden yukarı çıkamamıştır. İşte televizyon tarihinin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Bir Grup Galatasaraylı Taraftardan Bafetimbi Gomis Dansı 00:29

Bir Grup Galatasaraylı Taraftardan Bafetimbi Gomis Dansı

Görüntüde Galatasarayın geldiğinden beri kendini sevdiren Gomis tarattarına çok değiştirdi.Şimdi Galatasaraylı taraftarın Gomis dansını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Şaka Yapılacak En Son Araba Bmw 02:09

Şaka Yapılacak En Son Araba Bmw

O kadar kamyonları var doğuştan beri aşığım o f-450 ve f-650 kamyonlara fakat bmwnin 4 ve üstü araçlarda anahtardan kontrol edebilme özelliği olduğunu bilmiyorlar..

9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı 02:16

9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı

Kanadalı Hugo Cornellier, 12 yaşından beri çektiği selfie'leriyle 9 yıllık değişimini gözler önüne serdi. 2 bin 500 fotoğraftan oluşan videonun son karesinde geçen ay evlendiği düğününden bir fotoğraf yer aldı. Cornellie..

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan 04:41

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan

nsan ve hayvan arasındaki ilişki, tarihin başlangıcından beri varolmuştur. At gibi bazı hayvanlar, fiziksel görevlerde bize yardım etmek için kullanılırken, köpek gibi diğer hayvanlar ise koruma sağladı. Bu hayvanlar her..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft  Lothar & Savaş Şefi Dövüşü  03:34

Warcraft Lothar & Savaş Şefi Dövüşü

Warcraft filmi oyun olan World of Warcraft’ın sinemaya uyarlanmış halidir oyunda farklı güçlere sahip olan ve farklı ırkları temsil eden kişiler büyük bir savaş içerisinde buluncaklardır bunun içinde çok öncelerden berid..

  • ANKA tarafından
  • 2.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek 00:59

Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek

Filistinli genç diyaliz odasında tanıştığı kızla nişanlandı. Gazzeli genç Emir Ebraş, 19 yaşından beri böbrek hastası olan Safa isimli genç kıza böbreğini verecek. Filistinli genç, “Ailemi başta ikna etmem kolay olmadı. ..

Çılgın Adamın İki Güzel Bayanla Bench Press Yapması 00:49

Çılgın Adamın İki Güzel Bayanla Bench Press Yapması

11 yaşından beri vücut geliştirme sporu yapan 27 yaşındaki Jan Michalov'un 50 kg ağırlığındaki iki güzel bayanla yaptığı Bench Press gösterisini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sema  Fikrimin İnce Gülü 03:09

Sema Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Ferdi Tayfur - Elim Kolum 03:05

Ferdi Tayfur - Elim Kolum

Ferdi Tayfur Elim Kolum Bağlı ah benim çileli başım (2) kurtulmuyor dertlerden ah benim divane(avare)gönlüm az mı çekti elinden elim kolum bağlı (2) oturamam (bekleyemem) böyle ben nasıl yaşarım söyle yoksun s..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

McDonald's Hakkında 11 Şaşırtıcı Gerçek 01:52

McDonald's Hakkında 11 Şaşırtıcı Gerçek

1940 yılından beri hizmet veren McDonald's hakkında bazı ilginç bilgiler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Video 02:43

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Vide

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu partinin başına geldiği 2010 yılından beri 7 seçim kaybetti. İşte akıllara Muharrem İnce'nin açıklamasını g..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Taksim Delisi Cenk 15 Temmuz'da Oyuncak Tabancadan içeri Alındım 04:16

Taksim Delisi Cenk 15 Temmuz'da Oyuncak Tabancadan içeri Alındım

Taksim'in renkli siması Cenk yine ilginç bir röportaj verdi. Ebru Birçak ile sohbet eden Cenk 15 Temmuz'dan beri içeride olduğunu söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fosforlu Cevriye İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle 1:12:25

Fosforlu Cevriye İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle

Çocukluklarından beri ayrılmaz iki arkadaş olan biri kız biri erkek iki yankesicinin başlarından geçen olayları konu alan eğlenceli bir macera filmi...

  • KAPALI SET tarafından
  • 9.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce