#Volkan yıldırım yemen ellerinden beri gelirken

Saksağana Konuşmayı Öğreten Yurdum İnsanı 00:43

Saksağana Konuşmayı Öğreten Yurdum İnsanı

Yaralı saksağana yavru halinden beri bakan yurdum insanı, onu adeta bir muhabbet kuşuna çevirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar 00:59

Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar

Corona virüs hayatımıza girdiğinden beri online devam eden dersler yüzünden öğretmenler ve öğrenciler zor anlar yaşaıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

217 milyon TL unutuldu! 01:33

217 milyon TL unutuldu!

BANKALARDAN BİR KEZ DAHA ZAMANAŞIMI UYARISI GELDİ. 2010'DAN BERİ HİÇ İŞLEM YAPILMAYAN HESAPLAR KAPATILACAK, HESAPTAKİ PARA TMSF'YE AKTARILACAK...

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu 04:28

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde öğle saatlerinden beri kayıp olan Hasan(4) ile Hüseyin Büyür (8)kardeşler evlerinin yakınındaki asansör için açılan ve içi su dolan çukurda ölü bulundu...

39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin banknot topladı 06:12

39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin banknot topladı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 7 yaşından beri eski para toplayan ve koleksiyon oluşturan Cem Taymaz (46), 39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin adet banknot topladı. Taymaz’ın koleksiyonunda, Osmanlı İmparatorluğu’nun 1..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci 00:51

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci

Corona virüs dünyayı etkisi altına aldığından beri herkesin evinde geçirdiği bir süreç oldu. Vakaların azalması ile baz ülkelerde okullar açıldı. Okulların açılmasıyla çocuklarını sabah okula gönderen bir baba, çocukları..

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu 02:16

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu

Şanlıurfa’da 10 yaşından beri akreplerle birlikte yaşayan Ali Yılmaz evinin deposunda akrep tesisi kurdu. Yılmaz zehrinden serum elde edilen kara akrebi çoğaltarak geçimini sağlıyor...

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler 00:30

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler

Siirt’in Pervari ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılmasını bekleyen 112 acil sağlık ve DEDAŞ ekipleri, halay çekerek yolun açılmasını bekledi...

Sahibini Koruyan Koç 00:19

Sahibini Koruyan Koç

Küçüklüğünden beri sanayideki dükkanda sahibi tarafından bakılan koç adeta bir köpek gibi sahibini koruyor...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biyolojik baba krizi! 01:47

Biyolojik baba krizi!

DAHA 45 GÜNLÜKKEN EVLAT EDİNDİKLERİ MUSTAFA KEMAL İLE TAM 2,5 YILDIR, SEVGİ DOLU VE HUZURLU BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI, AMA BİR GÜN BİYOLOJİK BABA ÇIKIP GELDİ, İŞTE O GÜNDEN BERİ ÇATAL AİLESİ TEDİRGİN VE MUTSUZ....

Kuzuyu sahiplendi 01:23

Kuzuyu sahiplendi

ADANA'DA YAŞAYAN BURÇİN UMAY, 4 AY ÖNCE BİR KUZU SAHİPLENDİ. İSMİNİ DE KAHVE KOYDU. GENÇ KADIN O GÜNDEN BERİ KUZUSUYLA UYUYOR, ONDAN HİÇ AYRILMIYOR, İŞE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR.....

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.441 görüntüleme
  • 8 yıl önce