#Vuracak sistemi bize verir mi

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değerlendirecek. Erdoğan iki yıl içerisinde yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacak...

TSK'ya yeni yerli silah sistemi 01:37

TSK'ya yeni yerli silah sistemi

Türk Silahlı Kuvvetleri yeni bir silah sistemini envanterine katmaya hazırlanıyor. Tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen 25 milimetrelik uçaksavar topu, atışlı testleri başarıyla geçti...

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler 00:03

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler

Bir grup gencin dünya ve güneşin dönüşü hakkındaki tartışması sosyal medyada viral oldu. Güneşin dünyanın etrafında döndüğünü iddia eden arkadaşlarına dünyanın güneşin etrafında döndüğünü savunan gençlerin iddiaları beyi..

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi 01:25

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde açtıkları yüksek sesli müzikle, çevredekilere eziyet eden sürücü, trafik denetlemesine takıldı. Kontrol sırasında fark edilen aracın bagaj kısmını tamamen kaplayacak şekilde yapılan ses düzeneğ..

Noterlerde Güvenli Ödeme Sistemi Var Kullanan Yok! İşte Detaylar 01:39

Noterlerde Güvenli Ödeme Sistemi Var Kullanan Yok! İşte Detaylar

ARAÇ ALIP SATARKEN DOLANDIRLMAYIN..

İsmail Saymaz 6 Lider Millet İttifakı'nın Geleceğinden Çok Başkanlık Sistemi'ni Konuşuyor 10:10

İsmail Saymaz 6 Lider Millet İttifakı'nın Geleceğinden Çok Başkanlık S

LİDER ZİRVESİNDE NE KONUŞULDU?..

Puanlama Sistemi 48:49

Puanlama Sistemi

Puanlama Sistemi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 298 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sosyal kredi sistemi geliyor 33:21

Sosyal kredi sistemi geliyor

Sosyal kredi sistemi geliyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 1 ay önce
Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler 05:03

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler

Finlandiyalı çocukların okul yaşamı, Finlandiya’nın bizzat uygulamakta olduğu gençlik ve eğitim politikalarının sonucudur; PISA testlerinin değil. Fin eğitim sisteminde okuma becerileri, bilim ve matematik okur yazarlığı..

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce