#Vuracak sistemi bize verir mi

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva 02:26

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva

helvacıya gidelim biraz helva yiyelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim helvacı helva şeker lokum bu helva helvacı helva şeker lokum bu helva şeker lokum bu helva..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Deva - Uzaklardasın 04:39

Deva - Uzaklardasın

Deva - Uzaklardasın Dinle Uzaklardasın şarkı sözleri ile Ayrılık çanı çaldı bizim için Elimizde değil artık kavuşmak Kadere mi kızsam, kızmam, kızamam Senin elindeydi sonuçta tüm zaman Şimdi sende gidince bu şehird..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 1:00:00

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya Sağlık Terör Örgütü ve GERM Ordusu yoluyla global sağlık kontrol sistemi ●İklim Krizi Tiyatro..

  • STUDIO AS tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer  PS4 03:05

Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer P

Experience FINAL FANTASY XII like never before with enhanced high-definition graphics and the Zodiac Job System, allowing players to pick two of 12 jobs in a character progression system first introduced in the Japan-onl..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' 12:09

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA'

Yeni Dünya Düzeni: 'BÜYÜK SIFIRLAMA' Adı Altında Her Şeyin Yok Edilmek İstenmesi Projesidir! ●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya S..

  • STUDIO AS tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..