#Vuracak sistemi bize verir mi

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi 10:09

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi

Motor: 5.6 litre VVEL V8 benzin Tip: Doğal olarak aspirated V8 Yerinden Olma: 5,552 cc Delik ve strok: 98.0 x 92.0 mm Sıkıştırma oranı: 11.2: 1 Maksimum güç: 400 bg, 5.800 rpm Maks tork: 4.000 dev / dak'da 413 lb ft Valf..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 01:28

Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

Bir insan gerçekten bir tehlike karşısındaysa insan beynindeki limbik sistem onu o tehlikeye karşı korumak için organ fonksiyonlarını düzenler. Kalp hızlı atmaya, solunum sıklaşmaya, göz bebekleri büyümeye, damarlar geni..

  • NABIZ tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

PSİKOLOJİ - Ünite 1 Konu Anlatımı 1 10:45

PSİKOLOJİ - Ünite 1 Konu Anlatımı 1

Psikoloji bilimini tanımlayabileceksiniz. Bilimsel yöntemin özelliklerini açıklayabileceksiniz. Psikoloji biliminin tarihsel gelişimini özetleyebileceksiniz. İnsan davranışını anlamada psikologlar tarafından kullanılmış ..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı 05:20

Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı

Albayrak Holding, kurumsal kaynak planlama sistemi hizmeti aldığı Microsoft’a bulut sistemi kullanmaya mecbur ettiği ve üretim sürecinde yaşanan kesintiler nedeniyle 1,5 milyon dolar tazminat davası açtı...

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi 05:16

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi

Bu videomuzda çıkan ilk Galaxy S'i Note 8 ve S8+ ile yanyana getiriyoruz. Tabiki de bir teknik özellik kıyaslama söz konusu değil. Note 8 Teknik Özellikleri: Ekran: 6.3 inç, QHD+, 2960 x 1440 piksel, Super AMOLED, Gori..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI! 46:38

TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI!

02:22 Büyük Ortadoğu Projesi nedir? 06:57 Ülkeler küresel şirketler tarafından yönetilecekler 14:12 Turgut Özal Avrupa Yerel Özerklik Şartnamesini imzaladı 15:42 Eyalet sisteminin adı yerel yönetimlere özerklik mi ol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 6 ay önce
Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..