#Vuracak sistemi bize verir mi

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage 38:29

Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage

Shooter Full HD Türkçe İzle. Vietnam savaşında ve Amerika Deniz Piyadelerinde görev almış olan ünlü keskin nişancı asker Bob Lee Swagger?ın yaşam hikayesini aktarıyor.Artık geçmişi bir kenara atıp normal bir hayat yaşama..

  • Tv Series tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Evlenilecek kız nerede aranır? 00:34

Evlenilecek kız nerede aranır?

Müzmin bekarımız bu kez talibini çok farklı bir yerde aramaya karar verir.Sizce evlenilecek kızı burada bulabilecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie 01:52

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie

Yangın Filmin üzerinde Beyin Hakkında Susannah Chalan, New York Post bir gazeteci, ciddi sağlık sorunları vardır , nöbet dahil ve sesler duymaya. Aşağıdaki hafta boyunca onun durumu kötüleşir ve o hızla katatoninin şidd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa 01:09

Maşa ile Koca Ayı - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa

Ayı ormanda güzel bir siyah piyano bulur. Mutlu bir şekilde eve götürür, onarır ve ayarlar ve bazı müzik çalmaya başlar. Masha bu güzel enstrümandan uzak durmaya yardım edemedi. Dünyaca ünlü bir piyanist olmaya karar ver..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie Prenses Deniz Kızı 1:12:25

Barbie Prenses Deniz Kızı

Dönüştürülmüş güzel küçük denizkızı, Barbie içine denizin derinliği fethetmek için. Magic ışığında Deniz kral kızı ve arkadaşları hazır müzik ve dans ile büyük bir kutlama, ama getting lavabolar aydınlatma büyülü kaynağı..

Niloya  Ayakkabı Bağı Hd İzle 05:31

Niloya Ayakkabı Bağı Hd İzle

Niloya’nın ayakkabı bağı çözülür. Niloya bağlamak için eğilir ama bir türlü başaramaz. Çünkü bağlamayı bilmemektedir. Ama bunu itiraf edemez. Ayakkabı bağları açık oynamaya devam eder. Ama sürekli düştüğü için oynayam..

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber - Mehmet Yıldız 02:23

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber -

Neden Kadın Peygamber Yok ? İslamiyet'te Kadının Yeri ? İslamiyet'in Kadına Verdiği Değer ? İslamiyet'te Kadın-Erkek Eşitliği Var Mıdır ? Sen erkek evlat istersin, Allah Hz.Meryem (a.s) gibi bir kız evladı verir. Kaf..

  • DİYANET TV tarafından
  • 8.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vurcam Kırbacı 00:29

Vurcam Kırbacı

Benim Olucak Fıstık Binicem üstüne Vurucam Kırbacı, Vurucam Kırbacı. Babam çok zengin benim, çuvalla para verir gene de alır. :D..

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..

Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2 02:25

Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2

Ekip araştırmalarını ilerlettikçe, yöntemleri beklenmedik sonuçlar verir, çünkü buldukları bu hayat formu kimsenin bekleyemeyeceği kadar zekidir. Yönetmen Daniel Espinosa, Yazarlar Paul Wernick & Rhett Reese, Yapımcılar ..

Bebek Taklidi Yapan Bulldog 01:16

Bebek Taklidi Yapan Bulldog

Sevimli Fransız Bulldog, sahibinin bebeğini kıskanır ve yaptığı her şeyi yapmaya karar verir. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Piknik  Türkçe Dublaj 04:50

Çizgi Film Musti Piknik Türkçe Dublaj

Bugün çok güzel bir gün. Hava iyi olunca Musti annesiyle bir piknik yapmaya karar verir. Arkadaşı bay tavşan da onlara eşlik edecek. Ormanda harika bir zaman geçirecekleri kesin. Ama ilginç bir olay oluyor.....

Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..

Sen Olsan Ne Yapardın  Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri 04:35

Sen Olsan Ne Yapardın Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri

Üstü başına yırtık,eski bir kadın markette sıra bekliyor onu dış görünüşünden dolayı dışlayan bir adam var....Bu durumda tepki verir miydiniz? Banane diyip geçer miydiniz?..

Preview - Cops And Robots  Season 1 Ep 9  00:20

Preview - Cops And Robots Season 1 Ep 9

Gideon, Yeni Trenle Avrupa'ya adlı yeni bölümde şirketini aratabilecek ya da parçalayabilecek bir karar verir...

Diriliş Ertuğrul  Hain Alp Yağızı Öldürür 00:29

Diriliş Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür

Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür. Ertuğrul Bey Ali Yar Bey'e ihanet edecek olan beylere göz dağı verir...

Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Onlar Bakışarak Anlaşanlar 00:47

Onlar Bakışarak Anlaşanlar

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim 01:00

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Shots Fıred  Season 1 Ep. 6 Fragmanı 01:31

Shots Fıred Season 1 Ep. 6 Fragmanı

Papaz Janae öfkeli bir kitleye barış ve adalet hakkında vaaz verir...

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul bey bütün olacaklardan habersiz Han'da ziyafet verir. Burada Gök basmadıkça yer delinmedikçe Türk'ün dilini töresini kimse bozamaz diyerek düşmanlarına kılıç çeker. Baskın olacak haberini ise Dündar Bey yetişt..

Adım Deli Murat 01:51

Adım Deli Murat

Deli Murat (Kartal Tibet) ününü yalnız zorbalara, Zaptiye Teşkilatı’na değil devrin en ünlü kabadayılarına da kabul ettirmişti. Haşmet Paşa (Hulusi Kentmen) düzeni bozuyor diye Deli Murat'ı yakalama emri verir...