#Vuracak sistemi bize verir mi

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı 00:28

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı

çarşamba akşamı ekranlarda soluksuz izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırk..

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..