#Vuracak sistemi bize verir mi

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle 1:30:11

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

The Grinch Teaser 00:41

The Grinch Teaser

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce