#Vuracak sistemi bize verir mi

Ankara nakliyeciler sitesi  0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat 2:04:21

Ankara nakliyeciler sitesi 0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat

https://www.ankaracaglayantasimacilik.com/ sitemizden bize yani kaliteli hizmete ulaşabilirsiniz telefon numaramız -0 535 843 90 31nkaliteli taşımacılık evden eve nakliyat işlerinde birinci sınıf işcilik siz müşterilerim..

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Damada Çin İşkencesi 00:35

Damada Çin İşkencesi

Ülkemizdeki düğün adetlerinin bazen zıvanadan çıktığı oluyor. Ancak bu adetleri bize has sanmayalım. Çin'de de böyle şeyler oluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi 02:13

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER'İN BAŞI FAZLA KİLOLARIYLA DERTTEYDİ... AMA AZMETTİ, İKİ BUÇUK AYDA TAM 45 KİLO VERDİ... BUNU NASIL BAŞARDIĞINI DA BİZE ANLATTI....

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet! 02:44

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet!

YEŞİLÇAM'IN GÜLEN YÜZÜ BİZİ BİZE ANLATAN EFSANE ADAM KEMAL SUNAL'IN EN SEVİLEN FİLMLERİNDEN BİRİ DOKTOR CİVANIM... O FİLMDE BİNDİĞİ MAVİ BİR MOTOSİKLET VARDI... HALA SAPASAĞLAM AYAKTA O MOTOSİKLET... ÜSTELİK FİLMİN ÇEKİL..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar Seyredelim uygulamasını anlatmaya çalıştık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.... Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak Türkiye için bişeyler..

Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Yusufu Kaybettim Kenan İlinde! 04:19

Yusufu Kaybettim Kenan İlinde!

https://www.islamda.org - Kanalımıza abone olarak ve Blog sitemizi ziyaret ederek bize destek olabilirsiniz. Kanalımızdan herhangi bir gelir elde edilmemektedir...

  • TEK KANAL tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Saklanan Gerçekler 09:27

Saklanan Gerçekler

Belki bize komplo teorisyeni falan diyecekler fakat bu anomalilere de bir açıklık getirilmeli. Durum net olmadan insanın aklına bir sürü şey geliyor...

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
20 Yıl Kaybettik! 1:02:10

20 Yıl Kaybettik!

01:47 Tevekkül noktasında bize örneksiniz 05:35 Bugünkü olayları yıllar önce anlattı! 17:50 Zihinde siyonizmi nasıl normalleştirdiler? 22:36 Büyücülükle ezoterizm olmaz 35:43 Dünyayı yöneten şeytani akıl orada tutu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 8 ay önce
Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı? 10:15

Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı?

Hizbullah militanlarına aynı anda düzenlenen çağrı cihazlarını patlatma operasyonu bize neler anlatıyor... Cep telefonları Akıllı cihazlar, ev aletleri Elektrikli Arabalar bomba mı? Nasıl önlem alabiliriz.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 3 gün önce
Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..