#Vuracak sistemi bize verir mi

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi 01:06

Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi

Açtığı kafenin Gaziosmanpaşa'nın en ünlü kafelerinden biri haline gelmesine seyirci kalamayan kafe sahibi bir tanıtım filmi çekmeye karar vermiş, çekmiş üzerine lacilerini ve böyle überseksüel bir tanıtım filmi ortaya çı..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Ahmet Şafak  - Unut Onu Gitsin Gönlüm 05:14

Ahmet Şafak - Unut Onu Gitsin Gönlüm

Ahmet Şafak Unut Onu dinle Kavgalardan çıkmış birinin Asra çivi çakmış birinin Sevdasından dönmeyip Yanmış birinin yüreğisin Unut onu gitsin gönlüm Ey gönlüm deli gönlüm divane gönlüm Ey gönlüm deli gönlüm avare ..

  • Candy tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 03:04

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Cumali Ceber “Allah Seni Alsın” filmimizin fragmanı sizlerle! Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bize destek olabilirsiniz. 4 Ağustos’ta sinemalarda buluşalım. Emekliliğine bir gün kala patronunu döverek işten atıl..

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor 02:13

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Cerit Yeni Yapan kırsal Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Abdullah Çiloğlu’nun dört boynuzlu koyunu görenleri şaşırtıyor. Çiloğlu kendisine yüksek miktarda para teklif ..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..

Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..