#Vuracak sistemi bize verir mi

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Kaan Erten - 23 Nisan 02:31

Kaan Erten - 23 Nisan

23 Nisan şarkı sözleri ile Bugün en mutlu gün Bugün en kutlu gün Atamızın bize sunduğu En özel en yüce gün Bugün yirmi üç nisan Bu ne coşku ne heyecan Cumhuriyet'in ışığı En eşsiz armağan Hedefe yürüyoruz Umuda koşuy..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Sineflix Türkiye İntro 00:15

Sineflix Türkiye İntro

Kanalıma Abone Olup Like Atmayı ve Bildirimleri Açmamayın ????Film Sitemiz: https://sineflixturkiye.blogspot.com/ ????İnstagram: https://instagram.com/hasansoruk21 ????Twitter: https://twitter.com/sadeceparzival ????..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

01:36 Yeni Kitap; MAHFUZ 05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: 1:02:58

O YIL ÇOK TEHLİKELİ! İnsanlığın Vahşi Yüzü: Öjeni! GÖLLER KURUDU: "TOP

01:34 Öjenizm Nedir? 05:06 Dünya Nüfusunu Neden Azaltmak İstiyorlar? 13:01 Aşıların İçerisindeki Grafen Bize Nasıl Zarar Verdi? 21:47 Ruhsuz İnsan Projesi! 24:12 İnsan Dışı Canlılarla İletişim Kurabilecek miyiz? 26:02 Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçin Seçilen Şehirlerin Sırl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 9 ay önce
ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..