#Vücudumuzdaki en mikroplu yer neresi

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı 04:05

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı

Mehter veya mehteran, Osmanlı Yeniçeri Askeri Bandosu. Dünyanın en eski askeri bandolarından birisidir. Farsçadaki mihter kelimesinden türemiştir. İslamiyetten önceki Türk devletlerinde, küçük değişikliklerle yer almış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle 3:00:05

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle

5 film ödülü alan ve 6 film ödülüne aday gösterilen Meçhul Asker filminde; 1941 yılının haziran ayında bir makineli silah şirketi Sovyetler Birliğine saldırı düzenlemek için Finlandiya devleti tarafından işe alınır. Şirk..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video) 02:19

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video)

Gecenin Gürültüsü 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan SKBR (Sen Kötü Bir Rüyasın) albümünde yer alan şarkının video klibidir. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmekte..

  • No.1 tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..