#Vücudumuzdaki en mikroplu yer neresi

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ] 03:37

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ]

Sen aşk ile kutsanan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer gönlümün mabedidir Sanadır kalbimdeki her atım Sen ömrüme yazılan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer ce..

Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun ortasında kavgası) 00:37

Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun orta

Sincaplar yolun ortasında birbirine girdi Yer sincaplarının kavga ettiği sevimli görüntüler izleyenleri gülümsetti. En büyük yer sincapları olarak bilinen Marmot isimli bu sincaplar, bildiğimiz küçük ürkek sincaplara ben..

  • Cowboy tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı 03:27

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı

Ayı Dayımızı kameraya almışlar.Üstelik o da ne!.. yem diye astıkları hayvana birde utanmadan elektrik vermişler.Ayı bunu 1 yer 2 yer 3. de sistemi çözer, ortada düzenek müzenek bırakmaz ve yaşasın zafer.. Sieg Heil...

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar 06:19

Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar

Hem yer tasarrufu sağlayacak olan hem de birden fazla kullanıma hizmet eden mobilyaları videomuzda izleyebilirsiniz.Zaman az ürün cok hizmet anlayışıysa bu mobilya ürünleride işte tam bu amaca hizmet ediyor.Bizi izlediği..

  • Kadınca tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dantelli Gelinlik Modelleri 2017 04:10

Dantelli Gelinlik Modelleri 2017

2017 dantelli gelinlik modelleri arasında diğer ilgi çekecek ürünler arasında mini gelinlikler ve balık gelinlik modelleri yer alıyor. Özellikle ince ve zarif gelin adayları için doğru tercih olan balık gelinlik modeller..

  • Kadınca tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya'da Garaj Sistemi 03:20

Japonya'da Garaj Sistemi

Bizim yer bulabilmek için tartıştığımız ve kavga ettiğimiz garajlara bakın millet nasıl giriyor. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan  Kazak Modelleri 04:05

2017 Bayan Kazak Modelleri

Sonbahar,kış ve ilkbahar da biz kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kazaklar her daim özel tercihlerimiz arasında yer almaya devam edecektir.Bu sezonun modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü 00:26

Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü

Leo Burnett tarafından İsrail şubelerinde geçerli olmak üzere Burger King'e 14 Şubat'ta yetişkin menüsü hazırlandı. Bu bir şaka değil sloganı ile başlayan reklamda yer alan menünün içinde yetişkin oyuncaları yer alıyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu 00:34

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu

Japonya'nın Susami Kasabası'nda dünyanın en ilginç posta kutularından birisi yer alıyor. Denizin 10 metre altında yer alan bu posta kutusundan bugüne kadar 50 binin üzerinde mektubun gönderildiği söyleniyor. Posta kutusu..

Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Didem Soydan Kimdir? 01:32

Didem Soydan Kimdir?

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariy..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lozan Antlaşması izle 18:56

Lozan Antlaşması izle

Lozan Antlaşması’nın 54. yılı nedeniyle hazırlanan belgeselde; İsmet İnönü'nün Lozan Antlaşması değerlendirmesi yer almaktadır. Belgeselde ayrıca Lozan Antlaşması'nın süreci ile ilgili bilgiler ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce