#Vücudumuzla İlgili 26 İlginç bilgi

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu 00:28

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Janet Jackson yeni yıla anne olarak girdi. 50 yaşındaki Jackson dün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Janet Jackson ve Katarlı eşi Wissam el-Mana, sağlıklı doğan oğullarına Eissa adını verd..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Şifalı Bitkiler - 01:37

Şifalı Bitkiler - "Hurma"

İnsan saglıgı açısından birçok faydası bulunan hurmayla ilgili detaylı bilgiler içeren video.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Abdi İpekçi Cinayeti izle 02:37

Abdi İpekçi Cinayeti izle

Abdi İpekçi cinayeti ile ilgili bilgi, görüntü ve gazete manşetleri...

18 Nisan 1978 Malatya Olayları Ve 22 Aralık 1978 Maraş Olayları izle 01:07

18 Nisan 1978 Malatya Olayları Ve 22 Aralık 1978 Maraş Olayları izle

18 Nisan 1978'de Malatya'da, 22 Aralık 1978'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen olaylar ile ilgili bilgi, görüntü ve gazete kupürleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 4.Bölüm 48:16

Anadolu'ya 4.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Giresun Alancık Köyü Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 1. bölümü ve T..

Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 17.Bölüm 53:06

Anadolu'ya 17.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; zirai mücadelenin ülke ekonomisindeki yeri ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 7. bölümü ve Turizm..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Anadolu'ya 27.Bölüm 45:32

Anadolu'ya 27.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mustafa Coşkun ile avcılık hakkında röportaj, halk oyunları gösterisi ve Olimpos Beydağları Milli Parkı ile ilgili bilgi ve görüntüler yer almaktadır...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 18.Bölüm 25:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 18.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Yaşar Nabi Nayır ve Falih Rıfkı Atay konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Yaşar Nabi Nayır ve Falih Rıfkı Atay ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüle..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 25.Bölüm 25:20

Cumhuriyete Kanat Gerenler 25.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Akif Şakir Şakar ve Reşat Nüri Güntekin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akif Şakir Şakar ve Reşat Nüri Güntekin ile ilgili bilgi, röportaj ve gör..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 26.Bölüm 24:25

Cumhuriyete Kanat Gerenler 26.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Celal Esad Arseven ve Seyyan Hanım konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Celal Esad Arseven ve Seyyan Hanım ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere y..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 27.Bölüm 25:11

Cumhuriyete Kanat Gerenler 27.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Ferit Celal Güven ve Cemal Sait Tollu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ferit Celal Güven ve Cemal Sait Tollu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 40.Bölüm 28:05

Cumhuriyete Kanat Gerenler 40.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 40. bölümünde; Ömer Lütfi Akad konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Lütfi Akad ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 41.Bölüm 28:13

Cumhuriyete Kanat Gerenler 41.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 41. bölümünde; Vedat Nedim Tör ve Tezer Taşkıran konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Vedat Nedim Tör ve Tezer Taşkıran ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 46.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 46.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 46. bölümünde; Besim Derkod konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Besim Darkod ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm 25:40

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç ile ilgili bilgi, röportaj ve görün..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 49. bölümünde; Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer v..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm 23:42

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Arif Dilmen ve Perihan Çambel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Arif Dilmen ve Perihan Çambel ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm 28:34

Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 59. bölümünde; Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm 27:25

Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 63. bölümünde; Refet Angın konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Refet Angın ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm 31:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 64. bölümünde; Melahat Togar ve Mithat Özdeş konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Melahat Togar ve Mithat Özdeş ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm 31:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 70. bölümünde; Ömer Azaz ve Süreyya Bükey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Azaz ve Süreyya Bükey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm 30:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 73. bölümünde; Hami Dilek ve Mustafa İrkin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Hami Dilek ve Mustafa İrkin ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekted..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 74.Bölüm 24:24

Cumhuriyete Kanat Gerenler 74.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 74. bölümünde; Sabiha Görkey ve Şükufe Nihal Başar ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm 26:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Neşet Ömer Irdelp konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Neşet Ömer Irdelp ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...