#Vücudumuzla İlgili 26 İlginç bilgi

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm 30:16

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 88. bölümünde; Akil Muhtar Özden konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akil Muhtar Özden ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm 27:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 96. bölümünde; Tuğrul Atuf Kansu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Tuğrul Atuf Kansu ve Ceyhun Atuf Kansu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekte..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 108.Bölüm 30:30

Cumhuriyete Kanat Gerenler 108.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 108. bölümünde; Kemali Söylemezoğlu ve Rauf İnan ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 116.Bölüm 31:38

Cumhuriyete Kanat Gerenler 116.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 116. bölümünde; Saim Bengiserp ve İsmet Kür ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm 40:25

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan gemi söküm tesisleri ve Bangladeş’de bulunan gemi söküm tesislerinin çalışma şartları konu edilmektedir. Programda ayrıca..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Çağla Şıkel Dolandırıldı! 01:15

Çağla Şıkel Dolandırıldı!

öre ünlü manken adına sahte faturalar kesildi. Vergisini düzenli ödemesine rağmen anaparası ve faiziyle 1 milyon liraya yakın borcun çıktığını öğrenen Şıkel, o dönem çalıştığı muhasebecisinin peşine düştü, ancak ulaşamad..

  • ANKA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esaret Altındaki Yunuslar 07:07

Esaret Altındaki Yunuslar

Yunus parkları sık sık eleştirilerin hedefinde. Nürnbergli araştrımacılar, bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyor. Kentteki yunus parkı, yunuslar hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir araştırma laboratuvarı olarak k..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekşi Sözlük Nedir 03:10

Ekşi Sözlük Nedir

Yazar olmak için yazmanız gereken (mantıklı) her ağzınıza geleni söyleyemeyeceğiniz, kutsal bilgi mottosuyla yola çıkıp son yıllarda Türk kızı ile ilgili bizi aydınlatan eski görünümüne dönse dediğimiz, trollü bol sözlük..

Kanser Teşhisi Konulan Nuray Hafiftaş Canlı Yayında 30 Kasım 2017 05:02

Kanser Teşhisi Konulan Nuray Hafiftaş Canlı Yayında 30 Kasım 2017

Yapılan tetkiklerde kendisine Karaciğer ve Kolon Kanseri teşhisi konulan THM'nin sevilen sesi Nuray Hafiftaş canlı yayınına telefonla bağlanarak Özge Ulusoy'a sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara O İsimlere Meydan Okudu 05:52

Zara O İsimlere Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Zara Magazin 8 mikrofonlarına çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Opera konseri vermeye hazırlanan Zara, opera sanatçılarına takılmadan edemedi.....

  • BETA tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Insignia Grand Sport 1.6 Dizel Otomatik  Test Sürüşü 19:14

Opel Insignia Grand Sport 1.6 Dizel Otomatik Test Sürüşü

Opel Yeni Insignia Grand Sport modelini 1.6 Dizel Otomatik kombinasyonu ile İstanbul'da kullandık. Ayrıca Opel Odak Plaza'dan Cihan Dinçer'den Yeni Insignia Grand Sport'un fiyatıyla ilgili detaylıca bilgi aldık...

  • BETA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2019 Hyundai NEXO Fuel Cell İç Ve Dış Test Sürüşleri 04:24

2019 Hyundai NEXO Fuel Cell İç Ve Dış Test Sürüşleri

Hyundai, ayın başında CES'de gösterilen Nexo yakıt hücresi arabasıyla ilgili daha fazla bilgi açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü 00:45

Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Doç. Dr. Onur Demirkol genetik olarak geçen tiroid kanserlerinin engellenmesiyle ilgili bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Laparoskopik Cerrahi Alanında Hizmet Veren Hekimler Var Mıdır 01:06

Laparoskopik Cerrahi Alanında Hizmet Veren Hekimler Var Mıdır

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'a katılan Doç. Dr. Tunç Yaltı, laparoskopik cerrahi alanından hizmet veren hekimlerle ilgili bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyet İçecekler Zararlı Mıdır 03:16

Diyet İçecekler Zararlı Mıdır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Ilıca Murat ile Dr. Sinan Tanyolaç diyet içeceklerin zararlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Protez Ameliyatından Sonra Toplardamar Tıkanıklığı Yaşanır Mı 01:24

Protez Ameliyatından Sonra Toplardamar Tıkanıklığı Yaşanır Mı

Check-Up'ı hazırlayıp sunan Leyla Ataman, Prof. Dr. Faik Altuntaş'ı programında ağırlayarak protez ameliyatından sonra yaşanan toplardamarda tıkanlıklık sorunuyla ilgili detaylı bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Camide fotoğraf çektiren Erdoğan yürütülen çalışmalara ilgili bilgi aldı. Erdoğan'ın sonraki yapım alışmaları devam eden Taksim Ca..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..