#Vücudumuzla İlgili 26 İlginç bilgi

Kafadan Engelliyiz 00:19

Kafadan Engelliyiz

Engelliler ile ilgili haber yapan muhabir, üst geçitteki asansörü boş yere işgal eden vatandaşlara mikrofon uzatmış ve ilginç bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Broadway Hastası Adam 00:49

Broadway Hastası Adam

Uzun yıllardır bindiği broadway marka aracı ile ilgili olarak, farklı düşünceleri olan adam. İlginç fikirleri ile güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge 21:56

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge

Üç yıllık sevgilisi Murat Akıncı ile geçen pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in, mutluluğu yarım kaldı. Eşi hakkında çıkan iddiaları duyunca fenalaşan Zerrin Özer, hastanelik oldu. ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YOLLA..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hamdi Alkan - İleride Belgeseli Yapılır Diye Çekildi 17:40

Hamdi Alkan - İleride Belgeseli Yapılır Diye Çekildi

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı. Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel'i telefonla çek..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle 02:39

Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle

Kırık fönle ilgili bilmemiz gerekenler ve nasıl yapıldığına dair püf noktalarını videmuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler, iyi seyirler dilerim:)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı 01:55

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı

Time dergisi son sayısında 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi'lerden kurtarılan Yahudiler ile ilgili bir dosya yayınladı. Dosya Yahudiler'i Holokost'tan kurtaran Müslümanlar'ın Unutulmuş Öyküleri başlığını taşıyor. O öykül..

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar 04:49

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar

Türk sanatçılardan hapse girmiş 14 ünlümüzle ilğili çoğumuzun bilmediği gerçekleri gözler önüne seriyoruz.İyi seyirler .....

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Şener'den  Angelina Jolie Yorumu 02:19

Demet Şener'den Angelina Jolie Yorumu

Demet Şener alnındaki damarla ilgili ;Artık buna laf etmeyin bu damar bi bende bir de Angelia Jolie de var diye konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şook Olacaksınız!!!Emre ve Adnanın Didem Hakkında  18 Yazışmaları!! 01:12

Şook Olacaksınız!!!Emre ve Adnanın Didem Hakkında 18 Yazışmaları!!

Evlilik Programından tanığımız Emre ve Adnan'ın Didem'le ilgili yazışmalarına şaşıracaksınız.İşte aralarında geçen o çok gizli konuşmayla ilgili gerçekler ve aslında evlilik programlarının nasıl bir düzmeceden ibaret ol..

  • ANKA tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Kısmetse Olur 19 Şubat Bomba Senaryo!!! 01:52

Kısmetse Olur 19 Şubat Bomba Senaryo!!!

Kısmetse olur ile ilgili tüm haberleri herkesten önce veriyoruz.Kısmetse Olur evlilik programıyla ilgili hiçbir yerde duymadığınız bilmediğiniz bomba ayrıntılar haberimizde.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi  Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üzdü 05:32

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üz

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel dizisi setinde kaprisler hayranlarının aşırı üzülmesine neden oldu.Bu durum ili ilgili Nankörlüğün Cezası Ağırdır. Ya bir Köprü Altında Ölürsün, Ya Sonun Perişan Olur, Ya da Yüzün Kapkara ..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akit TV Sunucusundan Müjdat Gezen'e Yaylım Ateşi 16:22

Akit TV Sunucusundan Müjdat Gezen'e Yaylım Ateşi

Akit Tv sunucusu Müjdat Gezen'e küfürler yağdırdı.Müjdat Gezen'in Nihan Osmanoğlu'yla ilgili başlayan tartışmalar büyüdükçe büyüdü.O haberle ilgili konuşmalar ve tartışmalar haberimizde.İyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce