#Vücudumuzla İlgili 26 İlginç bilgi

Koca 'Dünya'yı Bir Ekrana Sığdıran Google Earth Yenilendi! 00:55

Koca 'Dünya'yı Bir Ekrana Sığdıran Google Earth Yenilendi!

Dünya'nın üç boyutlu bir kopyasını bize sunan Google Earth yenilendi. Dünya üzerinde dolaşma keyfi sunan platform şimdi bilgi ve hikaye edinme araçlarını geliştirdi. BBC ve NASA'nın da bulgularına ulaşılabilen güncel pla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koca 'Dünya'yı Bir Ekrana Sığdıran Google Earth Yenilendi 00:55

Koca 'Dünya'yı Bir Ekrana Sığdıran Google Earth Yenilendi

Dünya'nın üç boyutlu bir kopyasını bize sunan Google Earth yenilendi. Dünya üzerinde dolaşma keyfi sunan platform şimdi bilgi ve hikaye edinme araçlarını geliştirdi...

Ev İçin Faydalı Pratik Şeyler 03:48

Ev İçin Faydalı Pratik Şeyler

Evde yapacağınız pratik bilgiler...

Erdoğan ve Yıldırım'dan Sürpriz Görüşme 02:36

Erdoğan ve Yıldırım'dan Sürpriz Görüşme

Habertürk TV muhabiri Çimen Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın görüşmesi hakkında bilgi verdi..

Acilde Hasta Döven Hatun 00:54

Acilde Hasta Döven Hatun

Akıllara sansasyonel fikirler getiren bu videoyu sizinle paylaşmak istiyorum. Sizlere başını anlatmak isterdim ama ne yazık ki video hakkında bir bilgi almadım...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Damla Bilic Kamera Arkası 00:59

Damla Bilic Kamera Arkası

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in Yeditepe ÜniversitesiP Burslu Kız Makyajı, Instagram Profilinde ' Kün Feyekün ' Yazan Kız Makyajı, Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı gibi eğlenceli videolarının kame..

  • JET TV tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı 00:46

Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı

Kadınlar yüzlerini kazır mı? Kadınlar yüz tıraşı olur mu? Kadınlar neden sakal tıraşı oluyor? Genç görünmek için kadınlar jiletle yüz traşı olurmu? gibi sorular kafanızı kurcalayabilir. Ama kadınların da jiletle yüz saka..

  • JET TV tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'cü Emniyet Müdürü Yakalandı 03:17

FETÖ'cü Emniyet Müdürü Yakalandı

Ankara Çankaya'da sabah saatlerinde polisin 'dur' ikazına uymayarak kaçmaya başlayan bir kişi bacağından vurularak yakalandı. A Haber muhabiri Sercan Bilgi detayları aktardı....

Opel Astra Modifiye 00:38

Opel Astra Modifiye

Opel Astra 1.3 Edition Full Modifiyeli 55.000 Km Opel Astra model versiyonları ve donanım seviyeleri hakkında daha fazla bilgi. ... Edition modelinin sunduğu standart özellikler arasında şunlar bulunuyor:..

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle 53:01

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 8. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sağlık Olsun, Ben Bulurum Bilgi Yarışması ve Spor Programı skeci yer almaktad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle 43:48

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 12. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sabahın Seher Vakti, Bir Küçük Hanımcık ve 1. Çinko Bilgi Yarışması..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Kim Milyoner Olmak İster 673.Bölüm Fragmanı 00:30

Kim Milyoner Olmak İster 673.Bölüm Fragmanı

Atv ekranlarının sevilen bilgi yarışması Yayın Tarihi: 13 Mayıs Cumartesi 2017 Yayın Saati: 20:00..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilli Bom Eşliğinde Kendinden Geçen Dayı 01:47

Çilli Bom Eşliğinde Kendinden Geçen Dayı

Hatay'da bir düğünde çilli bom şarkısı eşliğinde kendinden geçen dayı izleyenleri gülümsetmiş. Bu dayılar ne içtiği konusunda ise bir bilgi yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Güzellik Trend Led  Kirpikler 00:11

Yeni Güzellik Trend Led Kirpikler

Giyilebilir teknolojinin son örneği olarak karşımıza çıkan LED kirpikler, yeni güzellik trendi. 4 saat gibi bir süre yanabilen ışıklarıyla LED kirpikleri takıp çıkarması da kolay. Gözü rahatsız etme konusunda bir bilgi v..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

Soruyu Bilemeyince Küfretti 01:41

Soruyu Bilemeyince Küfretti

Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölümünde yarışan kadın yarışmacı verdiği cevap ve şaşkınlık şekliyle herkesi şoke etti. 15 bin liralık baraj sorusuna kadar başarıyla gelen yarışmacı v..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..