#Washington’a

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..

Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları 01:02

Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları

Süper güçlerin arasında gerilim tırmanıyor. Washington, Çin'in Houston başkonsolosluğunu kapatmasını istedi. Pekin'in talebi kınadığı anlarda o binadan alevler yükseliyordu...

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi 02:47

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi

Dünyanın gözünü çevirdiği yer Amerika Birleşik Devletleri'ydi. Washington'u sarsan olaylar an be an takip edildi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, yaşananların şaşkınlık verici olduğunu söyledi. Türkiye Dışişleri'nden d..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

Biden- Putin Bir Katil 01:31

Biden- Putin Bir Katil

ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin’in bir katil olduğunu düşündüğünü açıkladı. Rusya'nın 2020 seçimlerine müdahale ettiğine dair rapor sonrası, tehdit etti. Bedelini ödeyecek dedi. Rusya'dan tepki gecikmedi. Washing..

Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Preview- Imagination And Reality Meet - Season 4 Ep. 9 -  Sleepy Hollow 00:30

Preview- Imagination And Reality Meet - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollo

SLEEPY HOLLOW returns for a groundbreaking fourth season full of supernatural creatures, mysterious events and the search for the truth about the lives of the Witnesses. Following a 250-year slumber, ICHABOD CRANE (Tom ..

Logan Macdonald Falls Ill While Signing Autographs - Season 4 Ep. 8 -  Sleepy Hollow 01:25

Logan Macdonald Falls Ill While Signing Autographs - Season 4 Ep. 8 -

SLEEPY HOLLOW returns for a groundbreaking fourth season full of supernatural creatures, mysterious events and the search for the truth about the lives of the Witnesses. Following a 250-year slumber, ICHABOD CRANE (Tom ..

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce