#Westworld 2x5 türkçe altyazılı fragmanı

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser 00:27

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser

George R. R. Martin'in kısa romanından uyarlanan dizi, Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesindeki uzak bir gelecekte geçiyor. Galaksinin en gelişmiş gemisi olan Nightflyer'daki bir grup kâşif, uzaylılara ait bir gemiyi ..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

Türkçede Doğruluk mu Cesaret mi olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaş..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman 00:58

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman

Ödülllü Kısa Filmler, birçok ödül kazanmış, Oscar adayı olan 5 kısa filmi seyirciyle buluşturuyor. Filmler arasında aşkın gücüne inanan bir adamın hikayesinin anlatıldığı Death Of A Shadow , çocuğunu kaybetme korkusu ya..

Ölmek İçin On Üç Sebep 1. Sezon Türkçe Altyazılı Özeti 02:20

Ölmek İçin On Üç Sebep 1. Sezon Türkçe Altyazılı Özeti

Ölü bir kız neden yalan söylesin ki?..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser

Bir öfke öyküsü. Insatiable 10 Ağustos'ta sadece Netflix'te...

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman 02:31

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Momo (1986) - Türkçe Altyazılı İzle 1:44:26

Momo (1986) - Türkçe Altyazılı İzle

Momo'nun yaşadığı yerde zaman çok yavaş akmaktadır. Herkes gelecek endişesi olmadan huzurlu bir halde yaşarken, bir adam gelir ve insanlara zaman satmaya kalkar. Bütün düzen bozulur, herkes daha fazla zaman satın alabilm..

  • Film İzle tarafından
  • 31.492 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

Uzaydan Gelen Fırtına Altyazılı Fragmanı 01:31

Uzaydan Gelen Fırtına Altyazılı Fragmanı

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Altyazılı Fragmanı Yönetmen: Dean Devlin - Oyuncular: Gerard Butler, Jim Sturgess 20 Ekim Cuma Günü Sinemalarda...

Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı 01:51

Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı

Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı 11 Ağustosta Sinemalarda. Yönetmen: Shane Abbess - Oyuncular: Kellan Lutz, Daniel MacPherson..

Çılgın Banka Soygunu Altyazılı Fragmanı 02:08

Çılgın Banka Soygunu Altyazılı Fragmanı

Çılgın Banka Soygunu Altyazılı Fragmanı 11 Ağustosta Sinemalarda Yönetmen: Wolfgang Petersen - Oyuncular: Til Schweiger, Matthias Schweighöfer..

Manifesto Altyazılı Fragmanı 02:11

Manifesto Altyazılı Fragmanı

Manifesto Altyazılı Fragmanı 11 Ağustosta Sinemalarda Yönetmen: Julian Rosefeldt - Oyuncular: Cate Blanchett, Andrew Upton İyi Seyirler...

Açık Deniz - Kafes Dalışı Altyazılı Fragmanı 01:39

Açık Deniz - Kafes Dalışı Altyazılı Fragmanı

Açık Deniz - Kafes Dalışı Altyazılı Fragmanı 18 Ağustosta 2017 Sinemalarda...

Şanslı Logan Altyazılı Fragmanı 02:27

Şanslı Logan Altyazılı Fragmanı

Şanslı Logan Altyazılı Fragmanı. 25 Ağustos 2017 'de Sinemalarda. Yönetmen: Steven Soderbergh - Oyuncular: Channing Tatum, Adam Driver..

Barry Seal - Kaçakçı Altyazılı Fragmanı 02:23

Barry Seal - Kaçakçı Altyazılı Fragmanı

Barry Seal - Kaçakçı Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yönetmen: Doug Liman Oyuncular: Tom Cruise, Sarah Wright 8 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Rampage Büyük Yıkım Altyazılı Fragmanı 02:18

Rampage Büyük Yıkım Altyazılı Fragmanı

Rampage: Büyük Yıkım Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Film : Rampage: Büyük Yıkım Oyuncular : Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy, Joe Manganiello..

Sessiz Bir Yer Altyazılı Fragmanı 02:09

Sessiz Bir Yer Altyazılı Fragmanı

Sessiz Bir Yer Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Film : Sessiz Bir Yer Oyuncular : John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds..