#What da funk aman yavaş aheste müzik dinle

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

Fatma Aydoğan - Ayrılık 04:50

Fatma Aydoğan - Ayrılık

Fatma Aydoğan - Ayrılık Dinle Sözler: Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılık aman ayrılık Her bir dertten ala yaman ayrılık Uzundur hicrinle kara ge..

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm 05:21

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Şu diyari gurbet elde Şen değil gönlüm ya dost Ah kimse bilmez bu ahvalimden halimden Ah şen değil gönlüm şen değil aman Şen değil gönlüm şen değil Sergerdar old..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Handan Şahin - Uykuda Mısın 03:52

Handan Şahin - Uykuda Mısın

Handan Şahin - Uykuda Mısın Dinle Uykuda mısın sevgili yârim Uyan uyan Aç pencereni göreyim yüzünü Uyan yar Aman yar canım yar Sabah olmadan uyan yar Horozlar ötmeden, gün ışımadan Uyan uyan Eller duymadan usul usul..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..