#Whethan dua lipa high müzik dinle

Işık Hızında Teravih Namazı Kıldıran İmam 00:29

Işık Hızında Teravih Namazı Kıldıran İmam

Teravih namazı kıldıran imam öyle bir hızlı dua okuyor ki değme rapçilere kök söktürür. Teravih namazını hızlandırmak isteyenlere bu imam önerilir...

  • JET TV tarafından
  • 493 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyma Subaşı'dan Çok Konuşulacak Acun Ilıcalı İtirafı 06:20

Şeyma Subaşı'dan Çok Konuşulacak Acun Ilıcalı İtirafı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, kendi hayatını anlatan kitabında ''Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum'' satırlarına yer verdi...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukurun Aliço'su Rıza Kocaoğlu Yalnızlığa İsyan Etti 01:39

Çukurun Aliço'su Rıza Kocaoğlu Yalnızlığa İsyan Etti

Çukur dizisinde severek izlenilen Aliço, Rıza Kocaoğlu yalnızlıktan sitem etti! Sevgilisi olmayan Rıza Kocaoğlu bana dua edin dedi!..

  • BETA tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsrail Ağlama Duvarı Temizliği 00:52

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği

Ağlama duvarı mescid-i aksa'nin arka duvaridir dert yanma duvari olarak cevrilseydi belki daha da gercege yakin olurdu. zira dini bütün yahudi kardeslerimiz oraya gidip, haci yatmaz modunda saatlerce, tanriya cektikleri ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğaya 2001 ekmek... 01:11

Doğaya 2001 ekmek...

SELLER, DEPREMLER, KORONA SALGINI. ARTIK HEPSİ SON BULSUN, BİR DAHA DA BAŞIMIZA GELMESİN DİYE DUA EDİP; DOĞAYA 2001 EKMEK BIRAKTILAR. İŞTE ERZURUM'DA 487 YILLIK O GELENEĞİN SIRRI...

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Şehit mezarlarına saldırdılar! 02:18

Şehit mezarlarına saldırdılar!

DUA VE KABİR ZİYARETİ İÇİN MEZARLIĞA GİDENLER AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR MANZARAYLA KARŞILAŞTI, ADANA, ANTALYA VE MANİSA'DA ART ARDA MEZARLAR TAHRİP EDİLDİ, MEZAR TAŞLARI PARÇALANDI... ARALARINDA ŞEHİT MEZARLARI DA VAR..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET 01:12

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE İL PROTOKOLÜ DUA ETTİ, KURAN-I KERİM OKUNDU..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar 2:00:24

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar

Deprem nedir? Yaşananlar sadece kader mi? Depremde hangi saatler önemlidir? Nasıl yardım edilmeli? Küllerinden doğmayı biliriz Allah kuluna gazap gönderir mi? Çocukların özel koruması mı var? Bu kadar keskin sınırlar k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce