#Whyshy abone yorumlarının en İyi Şakaları

Martin Garrix - Animals 03:11

Martin Garrix - Animals

Sanatçı: Martin Garrix Albüm: Animals Çıkış tarihi: 2013 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Dans/Elektronik, Pop Martijn Gerard Garritsen veya sahne adıyla Martin Garrix, Hollandalı ..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..