#Whyshy abone yorumlarının en İyi Şakaları

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Saç Kestirirken Şarkı Yapmak 04:11

Saç Kestirirken Şarkı Yapmak

Saç kestirirken şarkı yapmak nasıl olur diye merak ettim ve denemeye karar verdim. Daha önce Türkiyede Yorumlarla Şarkı diye bir akım başlatmıştım şimdi de böyle bir konsept yapmaya ve bir çok iş yaparken aynı anda şarkı..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD) 1:52:29

Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD)

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle başlıyor!nnÇok Güzel Hareketler 2 Resmi Hesapları:nhttps://www.instagram.com/cokg..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Tarihi Oscar Ödülleri Rezaleti 01:55

Tarihi Oscar Ödülleri Rezaleti

En iyi film ödülünün içinde yazılı olduğu zarflar karıştı. Dünya 5 dakikalığına yanıldı. En iyi film Oscarı'na Aşıklar Şehri'nin (La La Land) değer görüldüğü açıklandı. Ancak kısa süre içinde zarfların karıştığı ortaya ç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı 05:06

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı

Sizlere Dünyanın En iyi 11 Tankını Hazırladım Bazıları Seri Üretime Geçmesede Prototipleriyle Hayran Bırakıyor İyi Seyirler..

Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..