#Whyshy abone yorumlarının en İyi Şakaları

Adını Sen Koy Ömer ve Zehra'nın Hiç Görmediğiniz Fotografları 04:20

Adını Sen Koy Ömer ve Zehra'nın Hiç Görmediğiniz Fotografları

Erkan Meriç ve Hazal Subaşının daha önce hiç görmediğiniz birbirinden özel resimleri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim:))Kanalımıza abone olamayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 6.952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herkesin Konuştuğu O Sahne-Abdülhamid'in Müthiş Zekası 03:52

Herkesin Konuştuğu O Sahne-Abdülhamid'in Müthiş Zekası

Cennet mekan Abdülhamithan ın inanılmaz hafızası hayretler içinde izleyeceksiniz.Daha fazlası için kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm 01:26

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RTE Aziz Nesin'e Cevabı 08:09

RTE Aziz Nesin'e Cevabı

Reisin yıllar öncesinden cumhurbaşkanı olacağı kendine olan öz güveninden belliydi. Daha iyi videolar için ABONE olmayı unutmayın! İyi Seyirler.....

Zula Kapışıyoruz 28:57

Zula Kapışıyoruz

Zula Kapışıyoruz Ömer Ft Ömer . Herkese merahaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula çektik Ömer Kardeşimle Beraber iyi seyirler dilerim iyi seyirler. Kanalımıza abone olursanız çoklu oyunlar çoğalıcaktır...

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm 13:48

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm

Herkese merhaba ben ömer bugün faruk ile adaş adaş zula çektik iyi seyirler dilerim kanalımıza abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 ) 15:53

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 )

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli minecraft oynadık tarla yaptık iyi seyirler Kanalıma abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Kavun Bomba Oldu Patladı 07:49

Kavun Bomba Oldu Patladı

Kavunlarla Farklı 2 Deney İlginç Ve Bi O Kadarda Keyifli İyi Seyirler.... Abone Olmayı Unutmayalım Lütfen..

Yere Yapıştırılan 1 TL Şakası 09:04

Yere Yapıştırılan 1 TL Şakası

Evet arkadaşlar bu defa yere 1 tl yapıştırdık ve insanlar ne tepkiler veriyor onları gözlemledik. Bakalım kimler almaya çalışıyor kimler umursamıyor. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu beğend..

  • HACI ABİİ tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Dondurma Yaptık 06:08

Muzlu Dondurma Yaptık

Hacıı Abi Kanalına Hoş Geldiniz Bu Videomuzda Muzlu Dondurma Yaptık. Tadı Çok Güzel Oldu Yapım Aşamasında Çok Eğlendik Umarım Sizde İzlerken Eğlenirsiniz. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu b..

Vac Shot 2 01:19

Vac Shot 2

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere en iyi vuruşlarımı derledim Kanalıma abone olursanız Sevinirim İyi Eğlenceler...

Giden Araba Üstünde Köprüden Atlamak - Deli Mi Ne 10:14

Giden Araba Üstünde Köprüden Atlamak - Deli Mi Ne

Arkadaşlar bugün giden arabanın üzerinden köprüden geçerken nehre atlamayı denedim sizce başarılı oldum mu? Çok eğlenceli ve çok çılgın bir video oldu. Gerçek hayatta survivor nasıl yaşanılır bunu herkese göstereceğim. T..

  • JET TV tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:11

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü Cw'de Başlıyor. Bölümlerini Ertesi Gün Kanalda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Ön..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..